Malutka Haruko szuka swojej przystani - rezerwacja

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Moreni

Re: Malutka Haruko szuka swojej przystani - rezerwacja

Post autor: Moreni »

Mam nadzieję, że w piątek - sobotę. :)
Moreni

Mała jest już u mnie. Niestety, jutro najprawdopodobniej czeka ją wyprawa do weta, bo w trakcie zapoznania Momo przyłożyła jej w oko. Nie wygląda to zbyt poważnie, ale lepiej żeby fachowiec obejrzał, zanim zacznie wyglądać.
MAS
Miejscowość: Pomorze
Kontakt:

Post autor: MAS »

Mam nadzieję,że z okiem wszystko w porządku :( Momo zbyt ekspresyjnie pokazywała swoją pozycję w stadzie.
Zorro,Garcia,Piotr,wieczne tymczasy Wafel,Tosio,Toskania za TM
Moreni

Byliśmy u weta. Stwierdził, że rzeczywiście pogryziona (sporo ropy skryło się pod napuchniętą dolną powieką) i kazał podawać Dicortineff trzy razy dziennie przez tydzień (a jak tydzień nie wystarczy, to przez dwa). Mała na razie czuje się dobrze, bo je, biega i gada całkiem normalnie.

Wzięliśmy się na poważnie za łączenie i idzie o tyle dobrze, że spróbujemy połączyć dziś klatki i wpuścić wszystkie trzy razem. Momo co prawda jeszcze trochę małej dokucza (choć już bez wrzasków i pogoni), ale za to Appa jej broni. :shock:
Moreni

Chyba się udało.:) Od poniedziałku siedzą razem i się nie pozabijały, więc myślę, że będzie dobrze.:)

Tu fotki i więcej szczegółów: http://swinkonomicon.blogspot.com/2015/ ... cja-z.html
MAS
Miejscowość: Pomorze
Kontakt:

Post autor: MAS »

Moreni pisze:Chyba się udało.:) Od poniedziałku siedzą razem i się nie pozabijały, więc myślę, że będzie dobrze.:)

Tu fotki i więcej szczegółów: http://swinkonomicon.blogspot.com/2015/ ... cja-z.html
Super :jupi: :yahoo: terazjużmożna przenie.ść wątek do uratowanych.
Zorro,Garcia,Piotr,wieczne tymczasy Wafel,Tosio,Toskania za TM
piju

Post autor: piju »

Oby już było dobrze :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”