Pola (*) i Mela - DS., Lenka - DS [W-wa]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Pola i Mela - wst. rez., Lenka - DS [W-wa]

Post autor: silje »

To trzymam :fingerscrossed: :fingerscrossed: , żeby tym razem to był naprawdę super dom.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
piju

Post autor: piju »

Jejku...co za historia! Trzymam :fingerscrossed:
Ellir

Post autor: Ellir »

Bosz co za nieodpowiedzialne osoby kurde no brak słów wziąć prosiaki i oddać bo się "znudziły"?? serio, świnki morskie się "znudziły"?? przecież to jest jakaś paranoja dobrze że chociaż wróciły bezpiecznie w dobre ręce, sam mam kawiora od was i chowa się doskonale (czasem pod matą czasem w kapciochu :D) Trzymam :fingerscrossed: za dobrą rodzine dla maluchów :)
my-joy

Post autor: my-joy »

Matko jedyna, na takiej zasadzie to ja musiałabym swoją wredną Różę już 50 razy oddać. Niby ludzie są dorośli, a zero odpowiedzialności. W sumie to dobrze, że w lesie nie puścili świniaków i małe dostały jeszcze jedną szansę. Kiedyś przeczytałam komentarz, że nie należy potępiać ludzi, którzy oddają z własnej woli zwierzaka, bo przecież mogli go zakatrupić, albo dac mu bilet w jedną stronę na śmietnik. Pewnie jest w tym jakaś racja, ale z drugiej strony szlag człowieka za każdym razem trafia jak ma do czynienia z taką ludzką bezmyślnością i beztroską. Albo czymś jeszcze gorszym.
Beatrycze
Miejscowość: ok. Warszawy
Kontakt:

Post autor: Beatrycze »

Jutro zawożę dziewczyny do nowego domu. Mam nadzieję, ze wpa wypadnie pomyślnie i zostaną tam na zawsze :D
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Marzena

Post autor: Marzena »

Trzymam kciuki za śliczne dziewczyny. Oby to był dla nich kochany domek. Jak można je było oddać. Takie pociechy. Eh!
Beatrycze
Miejscowość: ok. Warszawy
Kontakt:

Post autor: Beatrycze »

Można przenieść do Uratowanych :jupi:
Super dom i rodzinka. Mała opiekunka przejęta, narysowała dwie świnki i powiesiła na klatce, pan domu własnoręcznie uszył norki z polaru. Pola i Mela wreszcie zaczną prawdziwe świńskie życie :D
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

:yahoo:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
Marzena

Post autor: Marzena »

Super! Hurra! :jupi:
Pola&Mela

Post autor: Pola&Mela »

Dzień dobry,

jako nowi opiekunowie Poli i Meli oraz nowi forumowicze witamy wszystkich na Forum.

Tak jak napisała Pani Beata, świnki od wczoraj są u nas w domu i powoli się aklimatyzują - dzisiaj są już bardziej śmiałe i mamy nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej i Pola oraz Mela będą się zdrowo chować. Póki co wiemy, że z zaproponowanej zieleniny świnki najbardziej lubią liście od rzodkiewek, melona i ogórek ;-)

Dziękujemy jeszcze raz Pani Beacie oraz :spsm: za przekazanie świnek oraz miłe słowa skierowane pod naszym adresem

pozdrawiamy
opiekunowie Poli&Meli

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”