Balbinka i Fiona za TM :,((

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
elka_w

Re: Balbi i Fiona - u nas już Halloween :)

Post autor: elka_w »

Cześć kochana sporo mam do nadrobienia w czytaniu, ale doczytałam się że jest problem z ząbkami czy już coś wiadomo?
Polepszyło się ?
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Jakie świniaki straszaki buuuu ! pewnie bierzecie udział w konkursie hipcia :D

trzymamy kciuki :fingerscrossed:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

dorotezko dziękuję za cynk ;) I tak zawsze dzwonię czy aby na pewno dr jest danego dnia (za daleką drogę mamy aby sobie puste przebiegi robić), ale dziękuję za wiadomość. Wybierzemy się więc w kolejnym tygodniu. Puki co nie nagli :fingerscrossed:

Elu Balbi już ma jedną walkę za sobą, wyszła z leczenia nadżerki w pysiu i ścieranie narośli przy trzonowcach (kaleczyły jej policzek). Ładnie wróciliśmy z wagą a nawet jest lepiej niż było kiedykolwiek :102: Ale ostatnio Balbiśka puszy mi się w klatce, wybiera karmę, szuka tam czegoś w tej misce, miękkie bobki się trafiają bo je więcej warzyw, no i ząbki krzywo się ścierają... musimy sprawdzić co się dzieje. Na szczęście waga nam się utrzymuje więc staram się nie panikować. Ja podejrzewam nawrót problemów z ząbkami ale to wet musi zajrzeć w pysio i potwierdzić lub nie moje podejrzenia :idontknow:

Nataszko, tak chcę wysłać foteczkę na konkurs hipciowy, wy też startujecie? ;)
balbinkowo

Więc wiem już wszystko... Mam bardzo silną alergię na brzozę i bylice no i na świnki niestety. Pocieszam się myślą że alergia na prosiaczki jest dużo mniejsza niż na rośliny, ale jest. Powiedziałam od razu pani alergolog że świnki są nie do ruszenia, uśmiechnęła się i pokiwala głową więc chyba przyjęła do wiadomości ;)
Zaskoczyło mi bardzo że nie wyszło alergii na roztocza ani kota ani psa, a byłam pewna że to wyjdzie właśnie. :idontknow:
W każdym bądź razie przynajmniej wiem co jest i będziemy się leczyć. Dostałam tablety i aerozol do nosa i zaczniemy działać ;)
W przyszłym roku ( bo w tym już nie ma punktów) jeszcze będę miała test na alergie kontaktowe bo wysypki mnie łapią, może znowu coś wyjdzie :lol:
Trzymajcie kciuki.
katiusha

Post autor: katiusha »

No masz... :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: za leczenie.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Z tymi alergiami :sadness:
Najważniejsze, że nie jest aż taka silna na świnki i dziewczyny u Ciebie zostają :love:
Obrazek
balbinkowo

katiusha pisze:No masz...:fingerscrossed::fingerscrossed::fingerscrossed: za leczenie.
Dziękuje, przyda się :buzki:

martuś pisze:Z tymi alergiami:sadness:
Najważniejsze, że nie jest aż taka silna na świnki i dziewczyny u Ciebie zostają :love:
To nie podlega dyskusji. Przez jakiś czas byłam bez leków zupełnie i katar lał się z nosa tylko rano, a potem uspokajał się i funkcjonowałam całkiem normalnie ;) Myślę że biorąc leki będzie jeszcze lepiej :102:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Jak już się wie co się dzieje to pół sukcesu :) powodzenia w walce z alergią! :fingerscrossed:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale kiszka wyszła.. a nie wiadomo na co? na ślinę, czy sierść? bo jak na sierść to jest jeszcze rozwiązanie jedno, tylko nie wiem co na to dziewczyny :rotfl: :rotfl:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

dortezka nawet nie wypowiadaj tego głośno bo Cię dziewczyny w nocy zjedzą za ten pomysł :lol:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”