Ale niedlugo konczy mi sie umowa i biore tel Sony Xperia Z z dobrym aparatem wiec nadrobie zaleglosci. POtem wam tylko wstawie foto Alfa i tego co wywinal. Chyba, ze mi bracki pozyczy dobry tel....
  Ale niedlugo konczy mi sie umowa i biore tel Sony Xperia Z z dobrym aparatem wiec nadrobie zaleglosci. POtem wam tylko wstawie foto Alfa i tego co wywinal. Chyba, ze mi bracki pozyczy dobry tel....Ostatniej nocy myslalam, ze udusze Ryana
 Biegal cala noc i tak jazgolil, ze nie moglam spac, ciagle sie ganiali z Diabelkiem i sie darli. Ryan drapal w drzwi od pokoju zeby mu otworzyc i sie darl. Moj TZ nie spal od 6 ( w wolny dzien) przez Ryana.
 Biegal cala noc i tak jazgolil, ze nie moglam spac, ciagle sie ganiali z Diabelkiem i sie darli. Ryan drapal w drzwi od pokoju zeby mu otworzyc i sie darl. Moj TZ nie spal od 6 ( w wolny dzien) przez Ryana. Tak sobie obserwowalismy Ryana i wydaje mi sie, ze to on wprowadza nerwowa sytuacje miedzy swinkami. Zadne inne swinki miedzy soba nie sa tak agresywane jak z Ryanem. Kazda swinka omija klatke Alfiego
 pewnie dlatego, ze on pokonal Ryana i teraz kazdy sie go boi. A wszyscy sie kloca z Ryanem o 2 miejsce, bo skoro Alf pokonal Ryana to oni tez moga.
 pewnie dlatego, ze on pokonal Ryana i teraz kazdy sie go boi. A wszyscy sie kloca z Ryanem o 2 miejsce, bo skoro Alf pokonal Ryana to oni tez moga. Jest tylko przywódca i zwyczajni członkowie.
 Jest tylko przywódca i zwyczajni członkowie.

A później Duża musi zbierać porozwalane siano
 A później Duża musi zbierać porozwalane siano  

Choćby przykład Ryana, który stracił władzę lub moich Cymka i Warcaba - kiedyś wielka miłość, a teraz chcą się zeżreć
 Choćby przykład Ryana, który stracił władzę lub moich Cymka i Warcaba - kiedyś wielka miłość, a teraz chcą się zeżreć 
 Tylu przystojniaków i nie mogą żyć  w zgodzie...
 Tylu przystojniaków i nie mogą żyć  w zgodzie...  
  (jak moja Szkatuła) ???
  (jak moja Szkatuła) ???  Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia musial byc naprawde wykonczony ganianiem Diabelka. Ale pietra mi napedzil. Myslam, ze zle sie czuje, ale potem jak ganial Diabelka to zwatpilam.
 musial byc naprawde wykonczony ganianiem Diabelka. Ale pietra mi napedzil. Myslam, ze zle sie czuje, ale potem jak ganial Diabelka to zwatpilam.