Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROCŁAW]
Moderator: silje
Re: Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROC
Ano prawda w ciąży to insza inszość sama miałam świnię w ciąży powinnam pamiętać Nie mogę się tego ćwierkania doczekać znalazłam coś na YT ale było tak przeraźliwe że TŻ mnie pogonił
wygląda jak moja puma co umarła przy porodzie
Wybaczcie ciągle zapominam o tym filmiku załaduje go jak znajdę czas, na yt jest pełno takich filmików. Np to:
http://www.youtube.com/watch?v=09wyzo6kyF8 ona robi dokładnie tak samo
http://www.youtube.com/watch?v=09wyzo6kyF8 ona robi dokładnie tak samo
Jejku jak ja bardzo bym ją chciała nawet TŻ się zgodził ale gdzie ja bym ją trzymała chyba bym musiała dwie klatki jakoś połączyć
Dostałam przedwczoraj maila w sprawie Yami, którego odczytałam dopiero dziś. Skontaktowałam się dziś z Panią telefonicznie Jeszcze nic nie wiadomo.
Libra jeśli Yami jednak nie pójdzie do tamtego domku to będę cię miała na uwadze, ale pamiętaj, że jeszcze będą dzieciaki do adopcji
Jeśli chodzi o dwie świnki to myślę, że klatka 80 minimum przy wypuszczaniu ich po pokoju. Myślę, że 100-120cm są najlepsze.
Libra jeśli Yami jednak nie pójdzie do tamtego domku to będę cię miała na uwadze, ale pamiętaj, że jeszcze będą dzieciaki do adopcji
Jeśli chodzi o dwie świnki to myślę, że klatka 80 minimum przy wypuszczaniu ich po pokoju. Myślę, że 100-120cm są najlepsze.
Jeśli mają być zamknięte to też uważam co najmniej 100tka dla dwóch.
Ja natomiast mam 70tkę i dwóch łobuzów, ale otwartą z legowiskiem z boku, tunelem itp
Ja natomiast mam 70tkę i dwóch łobuzów, ale otwartą z legowiskiem z boku, tunelem itp
Witam,
Zdecydowaliśmy się jednak poczekać na Yami. I mamy nadzieję, że poród będzie bez komplikacji,a potem Yami polubi naszą Rozalkę.
Zdecydowaliśmy się jednak poczekać na Yami. I mamy nadzieję, że poród będzie bez komplikacji,a potem Yami polubi naszą Rozalkę.
Wiem, wiem o tym dlatego się waham bo mam już 3 swoje i myślałam o połączeniu dwóch setek mostkiem (zdjąć boki i przedłużyć) miały by wtedy 2m na 4 świnki. W razie "W" maluchy mogę zabrać do siebie na tymczas bo za więcej to mnie z domu wywaląCorina pisze:Dostałam przedwczoraj maila w sprawie Yami, którego odczytałam dopiero dziś. Skontaktowałam się dziś z Panią telefonicznie Jeszcze nic nie wiadomo.
Edit:
2 minuty później...
Nie waham się już. Proszę o oficjalne wpisanie mnie w kolejkę. Zakochałam się w niej