Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROCŁAW]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

elka_w

Re: Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROC

Post autor: elka_w »

malutkie cudowności :buzki: :buzki:
Libra20

Post autor: Libra20 »

Ano prawda w ciąży to insza inszość :D sama miałam świnię w ciąży powinnam pamiętać :D Nie mogę się tego ćwierkania doczekać :) znalazłam coś na YT ale było tak przeraźliwe że TŻ mnie pogonił :D
tatra

Post autor: tatra »

:cry: wygląda jak moja puma co umarła przy porodzie
Corina

Post autor: Corina »

Wybaczcie ciągle zapominam o tym filmiku :( załaduje go jak znajdę czas, na yt jest pełno takich filmików. Np to:
http://www.youtube.com/watch?v=09wyzo6kyF8 ona robi dokładnie tak samo
Libra20

Jejku jak ja bardzo bym ją chciała :( nawet TŻ się zgodził ale gdzie ja bym ją trzymała :think: chyba bym musiała dwie klatki jakoś połączyć :think:
Corina

Post autor: Corina »

Dostałam przedwczoraj maila w sprawie Yami, którego odczytałam dopiero dziś. Skontaktowałam się dziś z Panią telefonicznie :fingerscrossed: Jeszcze nic nie wiadomo.
Libra jeśli Yami jednak nie pójdzie do tamtego domku to będę cię miała na uwadze, ale pamiętaj, że jeszcze będą dzieciaki do adopcji :)
Jeśli chodzi o dwie świnki to myślę, że klatka 80 minimum przy wypuszczaniu ich po pokoju. Myślę, że 100-120cm są najlepsze.
elka_w

Post autor: elka_w »

Jeśli mają być zamknięte to też uważam co najmniej 100tka dla dwóch.
Ja natomiast mam 70tkę i dwóch łobuzów, ale otwartą z legowiskiem z boku, tunelem itp
rozalka

Post autor: rozalka »

Witam,
Zdecydowaliśmy się jednak poczekać na Yami. I mamy nadzieję, że poród będzie bez komplikacji,a potem Yami polubi naszą Rozalkę. :świnka1: :świnka2:
Libra20

Corina pisze:Dostałam przedwczoraj maila w sprawie Yami, którego odczytałam dopiero dziś. Skontaktowałam się dziś z Panią telefonicznie :fingerscrossed: Jeszcze nic nie wiadomo.
Libra jeśli Yami jednak nie pójdzie do tamtego domku to będę cię miała na uwadze, ale pamiętaj, że jeszcze będą dzieciaki do adopcji :)
Jeśli chodzi o dwie świnki to myślę, że klatka 80 minimum przy wypuszczaniu ich po pokoju. Myślę, że 100-120cm są najlepsze.
Wiem, wiem o tym dlatego się waham bo mam już 3 swoje i myślałam o połączeniu dwóch setek mostkiem (zdjąć boki i przedłużyć) miały by wtedy 2m na 4 świnki. W razie "W" maluchy mogę zabrać do siebie na tymczas bo za więcej to mnie z domu wywalą :D

Edit:
2 minuty później...

Nie waham się już. Proszę o oficjalne wpisanie mnie w kolejkę. Zakochałam się w niej :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”