Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Z zamówieniem zapraszam po 19 X, GOTOWCE str. 207:)
Wszystkim poszyłam, do wszystkich się odezwałam?
Jutro idę na pocztę/do paczkomatu to wszystko nadać, jak ktoś mi jeszcze nie podał adresu to niech poda
W końcu wolne

Jutro idę na pocztę/do paczkomatu to wszystko nadać, jak ktoś mi jeszcze nie podał adresu to niech poda

W końcu wolne

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Czekam z niecierpliwością, to w końcu moje pierwsze "pastuszkowe cudeńka"
Najgorsze, że w czwartek wieczorem jadę do Szczecina i pewnie zobaczę je dopiero po powrocie
Ale to nic nie pozwolę Darkowi dać jamek chłopakom, sama dam jak wrócę 

- Brunka
- Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
- Kontakt:
Nie chcę cię martiwć, ale odliczam dni do 19 październikapastuszek pisze:Wszystkim poszyłam, do wszystkich się odezwałam?![]()
Jutro idę na pocztę/do paczkomatu to wszystko nadać, jak ktoś mi jeszcze nie podał adresu to niech poda![]()
W końcu wolne

Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
- pastuszek
- Kontakt:
Brunka nic nie zmąci mi i maszynie tej chwili wytchnienia
Wyjeżdżam naładować akumulatorki, maszyna się już regeneruje w kącie naoliwiona, więc 19-sty Nam nie straszny
Tyle, że polary mam nieźle przetrzebione, więc trzeba by doliczyć jakieś 2 dni jeszcze aż dojdą, ale jak mam na stanie potrzebną ilość to nie będzie problemu
Lilith88 mam nadzieję, że będziesz zadowolona, choć przede wszystkim, żeby świnie były

Wyjeżdżam naładować akumulatorki, maszyna się już regeneruje w kącie naoliwiona, więc 19-sty Nam nie straszny

Tyle, że polary mam nieźle przetrzebione, więc trzeba by doliczyć jakieś 2 dni jeszcze aż dojdą, ale jak mam na stanie potrzebną ilość to nie będzie problemu

Lilith88 mam nadzieję, że będziesz zadowolona, choć przede wszystkim, żeby świnie były

- pastuszek
- Kontakt:
Nadane do Eris, Lilith88, chmurka, Fumelia, MonikaSM, bella_ a Odecie89 dostarczone do rąk własnych 
Ostały się jeszcze:
4. jamka granatowy w autka itp. + niebieski - 30 zł

9. legowisko 30 x 30 z podwójną ociepliną; tkanina buckle szara melanż + polar turkus + 2 poduszki - 30 zł

10. legowisko śr. 34 cm z podwójną ociepliną; tkanina buckle szara melanż + polar czerwony + 2 poduszki - 30 zł

Ostały się jeszcze:
4. jamka granatowy w autka itp. + niebieski - 30 zł

9. legowisko 30 x 30 z podwójną ociepliną; tkanina buckle szara melanż + polar turkus + 2 poduszki - 30 zł

10. legowisko śr. 34 cm z podwójną ociepliną; tkanina buckle szara melanż + polar czerwony + 2 poduszki - 30 zł

Hmm... ja bym potrzebowała dwa kapciochy lub jamki, rozumiem że po 19 X? Poproszę wpisać mnie na liste 

Paczucha juz dotarła. Pastuszku, jamki są prześliczne, a ten polar minky jest obłędny, mięciutki i taki miły w dotyku. Po prostu super 

Ostatnio zmieniony 19 paź 2015, 8:48 przez bella_, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Do mnie już dawno dotarły jamki. Zdążyły przed wyjazdem
są obłędne
Nie zdążyłam jednak zaobserwować czy chłopaki zadowoleni ale oni lubią wszystko co z polaru więc na pewno korzystają