Srebrny Leonard i bielusieńki Vit szukają domu
Moderator: silje
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Labki: Lucek, Ludek, Laurenty i Leonard szukają kochając
Fumelio, nic dziwnego - oba aguty, oba rozrabiaki
Sesja powiadasz... W weekend w takim razie.

Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Re: Lucek, Ludek i Leonard - rezerwacja, Laurek SZUKA NADAL
Chłopaki świetnie wiedzą: hamaki są boskie!
L.Cohen wcina sianko prosto z hamaka

https://goo.gl/photos/QPwWGRQxqK8oP8N79
Lucek zastanawia się nad sensem istnienia (prosięce to be or not to be)

https://goo.gl/photos/bXrmrjNQ53musLE29
Ludek rządzi!

https://goo.gl/photos/DnAr9zbrtsJ4gRrCA

L.Cohen wcina sianko prosto z hamaka
https://goo.gl/photos/QPwWGRQxqK8oP8N79
Lucek zastanawia się nad sensem istnienia (prosięce to be or not to be)
https://goo.gl/photos/bXrmrjNQ53musLE29
Ludek rządzi!
https://goo.gl/photos/DnAr9zbrtsJ4gRrCA

Czarna Kluska i Morena
Ależ oni są cudni!
Kolory futerek mają niesamowite- rudość Lucusia aż razi po oczach, a Ludek jest czarny jak węgielek
To z Ludka wyszedł dominant i rządzi całym stadkiem?

To z Ludka wyszedł dominant i rządzi całym stadkiem?

- Natalinka
- Kontakt:
Wygląda na to - ale jakoś tak bezkrwawo, chyba z powodu przewagi masyFumelia pisze:To z Ludka wyszedł dominant i rządzi całym stadkiem?

Złoty Laurenty Nierozmazany
https://goo.gl/photos/9guKBqVTWNg87ukE7
Laurenty Mało Rozmazany
https://goo.gl/photos/Rqt3swkAeWRPFWF79
Czarna Kluska i Morena
Piękny Laurenty, trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowego domku
Bo szkoda żeby sam siedział, ale tak czasem jest jak świnki dokazują. Bywało, że "karny jeżyk" czynił cuda 
Ciekawa jestem jak Ludek dogada się z Krokietem. Bo on niezbyt dominujący, dogadywał się dobrze z wszystkimi świnkami, ale raczej nie pozwoli żeby rozbrykana młodzież weszła mu na głowę- ceni spokój
Ale docelowo będą mieli tak dużą willę, że każdy znajdzie spokojny kąt dla siebie. Tyle, że najpierw mr Kroko się wyleczyć 

Ciekawa jestem jak Ludek dogada się z Krokietem. Bo on niezbyt dominujący, dogadywał się dobrze z wszystkimi świnkami, ale raczej nie pozwoli żeby rozbrykana młodzież weszła mu na głowę- ceni spokój

- Natalinka
- Kontakt:
Na szczęście Ludek jest najspokojniejszy z całej czwórki - jest tylko największy przy okazji. Woli raczej poleżeć niż latać, jak reszta, najłatwiej mi go już nawet ostatnio wyjąć i spokojnie siedzi na kolanach, dając się głaskać. Nie powinien startować do Krokieta w celu siania wojnyFumelia pisze:Ciekawa jestem jak Ludek dogada się z Krokietem. Bo on niezbyt dominujący, dogadywał się dobrze z wszystkimi świnkami, ale raczej nie pozwoli żeby rozbrykana młodzież weszła mu na głowę- ceni spokójAle docelowo będą mieli tak dużą willę, że każdy znajdzie spokojny kąt dla siebie. Tyle, że najpierw mr Kroko się wyleczyć

Czarna Kluska i Morena
Nie zakładam innej wersji wydarzeń poza tą, że będzie dobrze
Gdy Krokiet miał 3 lata adoptowałam do niego 6 tygodniowego Pasztecika- różnica rozmiarów i charakterów była ogromna, a od razu przyjął go jak najlepszego kumpla i spali razem przytuleni w norce
Dlatego jestem dobrej myśli-prosiaczki powinny być zadowolone
Zbieram się właśnie do dezynfekcji drugiej klatki która trochę stała w piwnicy i będę urządzać chłopcom mieszkanko. A Krokiet się dzisiaj będzie trzeci raz kąpał w manusanie. Nie będzie zbyt szczęśliwy, no ale trzeba wyzdrowieć jak najszybciej!

Zbieram się właśnie do dezynfekcji drugiej klatki która trochę stała w piwnicy i będę urządzać chłopcom mieszkanko. A Krokiet się dzisiaj będzie trzeci raz kąpał w manusanie. Nie będzie zbyt szczęśliwy, no ale trzeba wyzdrowieć jak najszybciej!

Dzień dobry,
Mam nadzieję że tytuł tego wpisu jeszcze jest aktualny.
Z wielką chęcią zaadoptuje Laurentego. Już od jakiegoś czasu rozglądam się za świnką, a to miejsce wydaje się idealne żeby pomóc tym dzieciakom.
Nie będzie to moja pierwsza świnka. Dostałem kilka lat temu 2 świnki od mojej dziewczyny, która się na nie uczuliła. Od tamtej pory jestem zakochany w swinkach. Ostatnia z nich odeszła w czerwcu zeszłego roku w słusznym wieku 7,5 roku.
Ostatnio też trafiła mi się okazja adopcji królika z rodziny zastępczej jednak nic z tego nie wyszło bo pani która się nim zajmowała postanowiła zostawić go na stałe.
W razie pytan chętnie na wszystko odpowiem
Równolegle zajmę się adopcja drugiego chłopaka żeby Laurentemu nie było smutno samemu.
Mam też psa który świetnie dogaduje się z prosiaczkami więc myślę że nie zabraknie mu towarzystwa.
Jeżeli Leonard wciąż nie znalazł domu to jego też chętnie przegrane pod mój dach. Czekam na odpowiedź
Mam nadzieję że tytuł tego wpisu jeszcze jest aktualny.
Z wielką chęcią zaadoptuje Laurentego. Już od jakiegoś czasu rozglądam się za świnką, a to miejsce wydaje się idealne żeby pomóc tym dzieciakom.
Nie będzie to moja pierwsza świnka. Dostałem kilka lat temu 2 świnki od mojej dziewczyny, która się na nie uczuliła. Od tamtej pory jestem zakochany w swinkach. Ostatnia z nich odeszła w czerwcu zeszłego roku w słusznym wieku 7,5 roku.
Ostatnio też trafiła mi się okazja adopcji królika z rodziny zastępczej jednak nic z tego nie wyszło bo pani która się nim zajmowała postanowiła zostawić go na stałe.
W razie pytan chętnie na wszystko odpowiem

Równolegle zajmę się adopcja drugiego chłopaka żeby Laurentemu nie było smutno samemu.
Mam też psa który świetnie dogaduje się z prosiaczkami więc myślę że nie zabraknie mu towarzystwa.
Jeżeli Leonard wciąż nie znalazł domu to jego też chętnie przegrane pod mój dach. Czekam na odpowiedź

Ostatnio zmieniony 13 paź 2015, 14:58 przez Łukasz.Istel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Natalinka
- Kontakt:
Re: Lucek i Ludek w DS, Leonard - rezerwacja, Laurek SZUKA N
No i pojechali w niedzielę w górki Lucek z Ludkiem. Fumelia pisze, że sprawują się grzecznie, jedzą, piją, bobczą i wygląda, że wszystko świetnie.
W moim DT zostali więc jeszcze Leonard i Laurenty. Srebrny Leonard czeka, aż Hubertowa się odezwie (halo? halo? się odezwie?), a Złoty Laurenty wypatruje jakiegoś kolegi lub stada kolegów. Chłopaki mieszkają oddzielnie nadal, bo jak tylko się spotykają, Laurek goni, a L.Cohen ucieka póki może. Ale tyłek nadal cały w strupach i nie chcę ryzykować kolejnych ran na pięknym srebrnym zadku. Więc posmutnieli mi chłopcy, bo brakuje im towarzystwa. Ale do DS muszą iść oddzielnie, bo obawiam się, że inaczej złotko zamęczy sreberko
W moim DT zostali więc jeszcze Leonard i Laurenty. Srebrny Leonard czeka, aż Hubertowa się odezwie (halo? halo? się odezwie?), a Złoty Laurenty wypatruje jakiegoś kolegi lub stada kolegów. Chłopaki mieszkają oddzielnie nadal, bo jak tylko się spotykają, Laurek goni, a L.Cohen ucieka póki może. Ale tyłek nadal cały w strupach i nie chcę ryzykować kolejnych ran na pięknym srebrnym zadku. Więc posmutnieli mi chłopcy, bo brakuje im towarzystwa. Ale do DS muszą iść oddzielnie, bo obawiam się, że inaczej złotko zamęczy sreberko

Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Niesamowite wyczucie czasu! Wspaniale! Już piszę PWŁukasz.Istel pisze:Z wielką chęcią zaadoptuje Laurentego...

Czarna Kluska i Morena