a jak byliśmy nad morzem to na brzegu leżała taka foczka samotna to ją zawinęliśmyjoanna ch pisze: świn to czy foka jakaś ?
no w głowie mi się poprzewracało, że im wolność chcę dać.. dużo miejsca do biegania itpmartuś pisze:A Duża to by jeszcze chciała żeby biegały. Nie do pomyślenia!
balbinkowo pisze:Asita, romantyzm był pewnie po kolacji, co?
ja też już nie pamiętam co słowo "romantyzm" znaczy (taka epoka w literaturze?
co do pizzy i domowego jej pieczenia.. Parę razy sama próbowałam i po zsumowaniu ile mnie kosztowało to pieniędzy i czasu doszłam do wniosku że.. taniej jest zamówić. Przynajmniej na 2 osoby.. Małż jada tylko "4 sery" i jakąś z salami.. koszt tych serów, czegoś na drugą połówkę by samo to salami nie leżało.. to ryzyko czy ciasto tym razem się uda, czy nie.. czas (min godzinę ciasto musi rosnąć).. Niby składniki zostają jeszcze, a potem ja cały tydzień muszę kombinować coby tu zjeść na obiad by się tych produktów pozbyć.. Dlatego raz na jakiś czas jak Małż jęczy, to po prostu zamawiamy
aaaa.. i jeszcze miałam się pochwalić..

ale wczoraj znów było 907 tylko.. chyba ciocia Dropsikowa musi pokrzyczeć trochę..
Za to zaczęliśmy Pigutę "oszukiwać" i mieszamy jej ratunkowe z rozdrobnionym beaphar'em i o dziwo.. je. Bo ile same ratunkowe można jeść? tam nie ma wszystkiego co powinna dostarczyć swojemu organizmowi do prawidłowego funkcjonowania..