Dzima autko ktore chce to ok 5 tys funtow. Generalnie samochody mamy tanie w proporcjach do wyplaty. Nie podobaja mi sie limuzyny, ale wybralam sobie Toyote RAV4 http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... &logcode=p
Asia ale dlaczego masz dola?
Chlopaki maja sie swietnie, rozrabiaja jak zawsze... i tylko slychac...Ryan! zostaw to, Ryan przestan gryzc Lewisa! Diablo wracaj! itd
Narazie tez mnie nie stac na takie autko, wiec jezdze malutkim ktore mnie wkurza.
Dlaczego mam dziś doła dowiedziałaś się już u mnie, nie będę zaśmiecać wątku
Ja jeżdżę autem, które dostałam od rodziców... Ich stary Fiacik, stwierdzili, że nie opłaca się sprzedawać, to mogę pojeździć. No i jeżdżę Nie jest to auto ideał, ale mało pali i już dwa lata wozi
Moje chłopaki też rozrabiają, oj rozrabiają Ale nudno by bez nich było
Asia u mnie nigdy nie jest nudno, ale jakos nie wyobrazam sobie zycia bez moich lobuzow. Lubie jak sie ucze a Ryan mi stopy lize a Lewis mi paznokcie skraca Place chlopakom za pedicure w warzywach
A tez jezdze takim autem, ze masakra; nie starym bo z 2008, ale ja bardzo duzo podrozuje wiec dojechanym juz...
Dlatego chce ten samochod i jak widze jak mnie mijaja takie samochody na ulicy to mnie skreca. Ale jak sie nie ma tego co sie lubi to sie lubi co sie ma ...wazne, ze mam czym jezdzic w gory
A w ogole po 2 latach planowania w koncu poszlam na silownie! Zapisalam sie juz i musze placic co miesiac. Poszlysmy z siostra i jestesmy zachwycone. Juz sie nie mozemy doczekac nastepnego razu i po co musialam czekac ponad 2 lata? Chyba psychicznie sie tyle nastawialam.