Elegancki Kosma z bródnowskiego parku [Wa-wa]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Elegancki Kosma z bródnowskiego parku [Wa-wa]

Post autor: pucka69 »

- imię świnki KOSMA
- wiek świnki - dorosły, waga na dzień odbioru 826 g, po kilku dniach już 918 g
- płeć świnki samiec
- adopcyjny numerek 2386
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo - Piaseczno, Jaguś
- historia zwierzęcia, przebyte choroby - znaleziony w parku, na Bródnie, w Warszawie, został zakroplony zapobiegawczo na pasożyty ze względu na to że został znaleziony na dworze, nieobcinanie paznokci przyczyniło się do wykrzywienia palcy
- informacje dot. diety - będziemy obserwować, zasadniczo je wszystko, co dostanie byle dużo
- stan adopcji - do adopcji po kwarantannie - na razie są dwie osoby zainteresowane
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - pw

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Adopcja wyłącznie na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki - spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100 cm długości), karmę wysokiej jakości i odpowiednią opiekę weterynaryjną jak również towarzystwo innej świnki.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnki wykazywały szczere zaangażowanie w proces adopcyjny.
Proszę zapoznać się z http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/index.php? ... &Itemid=83
Obrazek
Wadera

Re: Elegancki Kosma z bródnowskiego parku [Wa-wa]

Post autor: Wadera »

Jaaaaaaaki piękny! :o Jestem całkowicie zauroczona tym dżentelmenem... To futerko aż się prosi o głaskanie :love: Oby szybciutko znalazł dobry domek :fingerscrossed:
Amina
Miejscowość: Polska
Kontakt:

Post autor: Amina »

Naprawdę piękny...
Moreni

Post autor: Moreni »

Taki majestatyczny :love:
DankaPawlak

Post autor: DankaPawlak »

Rany, wygląda jak nieco ciemniejszy Kenio! przecudowny!
Mocne kciuki, nawet nie za domek. Za rezydencję z mnóstwem miłości, troskliwej opieki i pysznego żarcia :)
piju

Post autor: piju »

Cudny, prawdziwy arystokrata :love:
Dudusiowo

Post autor: Dudusiowo »

Jaki dostojny, wygląda jak król i takie też pozy na zdjęciach robi :love: :D
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Piękny♥♥Oby szybko znalazł domek
Jaguś

Post autor: Jaguś »

To ja jestem tą szczęściarą, bo Kosma jest u mnie już drugi dzień. No jest piękny. I majestatyczny. I naprawdę da się go lubić. Jest dość młodą świnką, ale już zrównoważoną. Zero agresji. Uwielbia głaski. Pierwszego dnia była prana zadnia część Kosmy, bo się obsikiwał po tym cudnym welonie i plątały mu się łapki. W kąpieli wzorowo się zachowywał, suszenie też zero problemu, ale czesanie ... Bardzo nerwowo reagował - widać, że był kiedyś czesany i to nie było przyjemne. Pdcięłam mu kudełki i jest jak nowy. Dla fanów welonów - tylko ścięłam część podłogową - jego uroda nie ucierpiała. Je wszystko, ale marchewka jest the best. Świetnie zxareagował na mojego starszego Lucka - prawdziwa sympatia przez kraty. Zdecydowanie nadaje sie do domku z innym świnkochłopakiem i ludźmi. Często popcorninguje, a wtedy jego włos pięknie wzbija się w powietrze. W wolnej chwili wstawię zdjhęcia. Chłopak jest już praktycznie gotowy do nowego cudnego domku - nawet nie trzeba nad nim pracować. Można zagłębiać palce w to cudne, jedwabiste włosie i miziać po uroczym słodkim nosku. Czekam na chętnych !
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

Ja czekam tylko na sygnał , że może jechać do Zambrowa . tu kumpel już go wypatruje od kilku dni :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”