KONKURS KALENDARZOWY 2016! - WYNIKI!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: KONKURS KALENDARZOWY 2016! - WYNIKI!
Nam się też nie udało Szkoda tylko, że te same świnki są na kilku miesiącach... Myślałam, że jak jakieś zdjęcie dostanie się na jeden miesiąc to już w innej kategorii "odpada" i inny mają szansę...
edit
A widzę, że listopad i październik są te same zdjęcia jednej świnki
Nie żebym coś miała do wygranych zdjęć ale trochę szkoda tych osób co się nie dostały a też miały fajne zdjęcia
Gratuluję zwycięzcom!
edit
A widzę, że listopad i październik są te same zdjęcia jednej świnki
Nie żebym coś miała do wygranych zdjęć ale trochę szkoda tych osób co się nie dostały a też miały fajne zdjęcia
Gratuluję zwycięzcom!
Ostatnio zmieniony 01 paź 2015, 13:58 przez martuś, łącznie zmieniany 2 razy.
martuś pisze:Nam się też nie udało Szkoda tylko, że te same świnki są na kilku miesiącach... Myślałam, że jak jakieś zdjęcie dostanie się na jeden miesiąc to już w innej kategorii "odpada" i inny mają szansę...
Gratuluję zwycięzcom!
Ja też tak myślałam... Zwłaszcza, że miałam takie piękne zdjęcie np. o przyjaźni międzygatunkowej. No ale cóż pozostaje nam czekac na przyszły rok. Może wtedy więcej prosiaczków będzie miało szanse i zdjęcia tych samych świnek nie będą sie powtarzać.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Martuś gdzie? Przecież w Listopadzie jest przyjaźń międzygatunkowa a w październiku choroby, ja nie widzę tego samego zdjęcia tu i tu.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Nie dało się tak niektóre kategorie były oblegane, w innych dostaliśmy 4 zdjęcia. Pisałam o najmniej popularnych kategoriach, niestety odzew był niewielki...
Pamiętajcie, że to tylko zabawa.
(ps. Odnośnie przyjaźni międzygatunkowej będziemy jeszcze dobierać zdjecie/zdjęcia).
(ps. Odnośnie przyjaźni międzygatunkowej będziemy jeszcze dobierać zdjecie/zdjęcia).
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Źle spojrzałam Wrzesień i październikLilith88 pisze:Martuś gdzie? Przecież w Listopadzie jest przyjaźń międzygatunkowa a w październiku choroby, ja nie widzę tego samego zdjęcia tu i tu.
Czyli jest jeszcze szansa. Bo ja właśnie do tego wymienionego jako najmniej obleganego o przyjaźni międzygatunkowej...Panna Fiu Fiu pisze:Nie dało się tak niektóre kategorie były oblegane, w innych dostaliśmy 4 zdjęcia. Pisałam o najmniej popularnych kategoriach, niestety odzew był niewielki...
(ps. Odnośnie przyjaźni międzygatunkowej będziemy jeszcze zdjecie/zdjęcia).
To tylko konkurs, ale trochę szkoda, że nie ma Tolka
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Faktycznie jest to samo zdjęciemartuś pisze:Źle spojrzałam Wrzesień i październikLilith88 pisze:Martuś gdzie? Przecież w Listopadzie jest przyjaźń międzygatunkowa a w październiku choroby, ja nie widzę tego samego zdjęcia tu i tu.
Właśnie tak dziwnie w jednych kategoriach jest bardzo dużo zdjęć w innych malutko, może coś jeszcze dojdzie tak jak napisała PFF Mi trochę żal, że Wiewiórka nie ma, bo taki był dumny na zdjęciu, że jest adoptowany ale jest dużo pięknych świnek, więc ciężko wybrać na pewno było które mają trafić do kalendarza. Cieszę się z tych moich dwóch futer którym się udało a i z wszystkich innych znajomych pyszczków.
Ale fajnie! Jest Cosiek, jest Dropsik, sa razem...
Szkoda tylko, ze czesc zdjec (wedlug mnie) kompletnie nie nawiazuje do kategorii...
Szkoda tylko, ze czesc zdjec (wedlug mnie) kompletnie nie nawiazuje do kategorii...