Trzymajcie, trzymajcie, bo ja sroga jestem
A tak serio, znamy się już osobiście z Cappuccino i WPA uważam za formalność
Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Tościk w oczekiwaniu na WPA :)
Przychodzimy z duuużą porcją zdjęć!
Wypoczywamy.
No co Ty mi tak te zdjęcia robisz?
hehe, no dobra, rób dalej.
Mięciutki kocyk zawsze najlepszy!
Wypuszczasz prośka na wybieg, nagle tupot małych stóp ucichł, no i znajdujesz go w...
Po kąpieli i suszeniu, Tost stwierdził, że najcieplej będzie u Dużej na brzuszku.
No i jak w tytule, oczekujemy niedzielnego WPA. Nowa klatka zakupiona, Tost powoli się do niej przyzwyczaja, a żeby to mógł godnie ugościć w niej przyszłego kolegę. Od Dużego dostał nawet czapkę nike, ale raczej nie jest nią zainteresowany
Duży wykombinował nawet pułeczkę
Przyszedł czas na kolację!
Jezu, ale się nalinkowałam tych zdjęć
Już nie możemy się doczekać Tostowego towarzysza! Także proszę o duuużo .
Przesyłamy buziaki!
Wypoczywamy.
No co Ty mi tak te zdjęcia robisz?
hehe, no dobra, rób dalej.
Mięciutki kocyk zawsze najlepszy!
Wypuszczasz prośka na wybieg, nagle tupot małych stóp ucichł, no i znajdujesz go w...
Po kąpieli i suszeniu, Tost stwierdził, że najcieplej będzie u Dużej na brzuszku.
No i jak w tytule, oczekujemy niedzielnego WPA. Nowa klatka zakupiona, Tost powoli się do niej przyzwyczaja, a żeby to mógł godnie ugościć w niej przyszłego kolegę. Od Dużego dostał nawet czapkę nike, ale raczej nie jest nią zainteresowany
Duży wykombinował nawet pułeczkę
Przyszedł czas na kolację!
Jezu, ale się nalinkowałam tych zdjęć
Już nie możemy się doczekać Tostowego towarzysza! Także proszę o duuużo .
Przesyłamy buziaki!
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2015, 22:40 przez cappuccino, łącznie zmieniany 1 raz.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Tościk w oczekiwaniu na WPA :)
jaki uśmiechcappuccino pisze:
dlatego ja jak puszczam świnie to sianko zabieram tak by było niedostępne dla ich pysiów.. bo one oprócz jedzenia to szczały tam masakrycznie.. głównie dlatego, że obsikiwały się nawzajem za podjadanie sianka
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Tościk w oczekiwaniu na WPA :) Zdjęcia s.10
Klatka wygląda bajecznie! A Tost taki piękny Już się nie mogę doczekać aż go wymiziam w niedzielę ahh..
Re: Tościk w oczekiwaniu na WPA :) Zdjęcia s.10
Już po WPA
Także, teraz czekamy na oficjalną wiadomość.
Tost przy Lilith, jak zwykle zachowywał się mega pro ludzko i chyba rozkochał jej serducho
Także, teraz czekamy na oficjalną wiadomość.
Tost przy Lilith, jak zwykle zachowywał się mega pro ludzko i chyba rozkochał jej serducho
Re: Tościk w oczekiwaniu na .... :) Zdjęcia s.10
Assia_B, mamy taką nadzieję, bo mały jest absolutnie przecudowny. Jak go zobaczyłam, to mimo, iż z tą decyzją miałam jeszcze poczekać, nie mogłam tego przepuścić, od razu wiedziałam, że go chcę
Nie możemy się już doczekać. Po wspólnych rozważaniach z Lilith, stwierdziłyśmy, że w żyłach Tosta płynie krew Angorki
Nie możemy się już doczekać. Po wspólnych rozważaniach z Lilith, stwierdziłyśmy, że w żyłach Tosta płynie krew Angorki
śliczny maluch, trzymam kciuki za kolegę dla niego, nie ma nic lepszego niż jeszcze jeden prosiak w domu
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Piękną klatkę będą chłopaki miały. Niech szybko przybędzie kolega i niech zapanuje przyjaźń