Norik [*], Bellandy [*], Loczek [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Bella i Norik [*] - dojrzałe małżeństwo w Pysiowie
Takiego właśnie chcę go pamiętać, jak z tych zdjęć. A nie to chude , zbolałe ciałko. Teraz trzeba Belkę pilnować, żeby w depresję nie wpadła.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Och... Bardzo mi przykro... Noriku biegaj wesoło za TM
- Pysia
- Miejscowość: Nowe Miasto Lub.
- Kontakt:
Dzisiaj mija tydzień, odkąd Norik powędrował za TM. Bella niestety bardzo odczuła jego stratę i tęskni, a teraz boi się nawet własnej klatki. Musimy koniecznie znaleźć jej towarzystwo - niestety na forum nie znaleźliśmy dla niej świnki, która pasowałaby do jej trudnego charakteru. Z żadną samicą się nie zgodziła do tej pory, a kastraciki same młodziutkie. Może jakaś młodziutka samiczka - może obudzą się w niej instynkty macierzyńskie
Tak może być
Kurcze, gdzie się podziały wszystkie facety jak się ich potrzebuje... Kastraty gdzie jesteście?
Kurcze, gdzie się podziały wszystkie facety jak się ich potrzebuje... Kastraty gdzie jesteście?
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A młody odjajczony chłopaczek może być do towarzystwa? http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... ead#unread Pasowałby do Belli
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pasowałby a na dodatek kastrat szybko dostępny Pysia bierz póki wolnymartuś pisze:A młody odjajczony chłopaczek może być do towarzystwa? http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... ead#unread Pasowałby do Belli
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Pysia
- Miejscowość: Nowe Miasto Lub.
- Kontakt:
Zastanawiałam się nad ślicznym Loczkiem - nie wiem tylko, co Bella powie na takiego młodzika
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Mówisz, że "nie dotrzyma mu kroku"?
Pyrka