☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Arya90
Re: COOL QUINTET czyli G.K.N.A.P SQUAD :D
Nie no to ja na razie chodzę- 2 tygodnie, ale przynajmniej 3x w tygodniu 
-
katiusha
Ale się tu FIT zrobiło! Strach sie bać hihihi!
Powiem Wam, że indoktrynacja TŻa zakończona sukcesem
Droczył się ze mną, jak był w weekend w naszym domku nad jeziorem, że nie może otworzyć drewutni ( a tam klatka 100-ka, którą poprosiłam, by przywiózł) W niedzielę wieczorem, jak się objawił na chacie pytam, czy przywiózł:
On: "Przecież mówiłem, że nie mogłem drewutni otworzyć, zacięło się coś.."
Ja:....
..."Mówiłam, że będzie potrzebna.."
Wczoraj po południu schodzę do piwnicy, a tam KLATKA PRZYWIEZIONA!
Wczoraj wieczorem:
On: "To kiedy te świnki mamy przygarnąć?"
Ja: "Mówiłam Kochanie, że pisałam dziewczynom, że po moim powrocie z Włoch. Nie martw się tak."
On:" To dobrze.. Tylko sie upewniam..Zawału bym chyba dostał, jakby któraś przygarnięta tymczasowa świnka dostała sraczki, jak Kaśka, kiedy ostatnio wyjechałaś..."
Ach te męskie lęki! 
Powiem Wam, że indoktrynacja TŻa zakończona sukcesem
On: "Przecież mówiłem, że nie mogłem drewutni otworzyć, zacięło się coś.."
Ja:....
Wczoraj po południu schodzę do piwnicy, a tam KLATKA PRZYWIEZIONA!
On: "To kiedy te świnki mamy przygarnąć?"
Ja: "Mówiłam Kochanie, że pisałam dziewczynom, że po moim powrocie z Włoch. Nie martw się tak."
On:" To dobrze.. Tylko sie upewniam..Zawału bym chyba dostał, jakby któraś przygarnięta tymczasowa świnka dostała sraczki, jak Kaśka, kiedy ostatnio wyjechałaś..."
-
Harvejowa
Będziesz DT :O
:D:D:D Ale super
Stadko jak zawsze cudowne
uwielbiam to sielskie życie świńskiej paczki 
Stadko jak zawsze cudowne
-
Harvejowa
To tylko świadczy o tym, że wybrałaś właściwego mężczyznę
Mam wrażenie, że oni tylko zgrywają twardzieli bez serca ;p
Mam wrażenie, że oni tylko zgrywają twardzieli bez serca ;p
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Sraczka w każdym wydaniu przeraża każdego faceta...nawet jego własna
Kati, a jak tak wyjedziesz a potem będziesz miała tymczaski, to na malunki jeszcze czasu troszkę będziesz miała? Tak do Bożego Narodzenia może uda Ci się poskrobać trochę?
Kati, a jak tak wyjedziesz a potem będziesz miała tymczaski, to na malunki jeszcze czasu troszkę będziesz miała? Tak do Bożego Narodzenia może uda Ci się poskrobać trochę?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Telaya
Mojego też łatwo udało mi się przekonać, ale oczywiście od razu stwierdził, że on nie będzie sprzątał w jego klatce itd. Oczywiście jak tylko się pierwszy proś pojawił to stwierdził, że może od czasu do czasu pomagać
A jak pierwszego Tymczasa - Muffina odprowadzaliśmy na pociąg(jego nowy DS sam z Poznania przyjechał po niego) to się wzruszył, oczy zaszklone i powiedział, że nie wiedział, że się tak przywiąże
I to w sumie jest najgorsze przy byciu DT, że się człowiek szybko przywiązuje i mocno angażuje w historie zwierzątka
A jak pierwszego Tymczasa - Muffina odprowadzaliśmy na pociąg(jego nowy DS sam z Poznania przyjechał po niego) to się wzruszył, oczy zaszklone i powiedział, że nie wiedział, że się tak przywiąże
I to w sumie jest najgorsze przy byciu DT, że się człowiek szybko przywiązuje i mocno angażuje w historie zwierzątka
-
katiusha
Jak już klateczka czeka i TŻ gotowy, to bardziej czekam już nie na wyjazd, tylko na powrót! Może na DT trafi mi się np. Panna, lub dwie z przychówkiem w drodze? Tylko tą setkę to na 140 pewnie lepiej byłoby wymienić. Tylko muszę stojak na kwiatki zlikwidować. Może ktoś chce? Metalowy, solidny, kwiatki mam gdzie umieścić poza nim:

W razie co, odtransportuję do roboty, co by zdobił korytarz. Z kilkoma kwiatkami
Wtedy stół z krzesłami (ten) pod okno i tymczasy będą salonowe

Rozpisałam się o planowanych przeróbkach, a miałam zdjęcia Cool Quintetu wstawić

W razie co, odtransportuję do roboty, co by zdobił korytarz. Z kilkoma kwiatkami
Wtedy stół z krzesłami (ten) pod okno i tymczasy będą salonowe

Rozpisałam się o planowanych przeróbkach, a miałam zdjęcia Cool Quintetu wstawić