?Joanka pisze:Jaki burakaga666 pisze:Burak na kolacjetoć to ziemniak
Klio [*] i Kalliope (REZ) + dzieci (REZ) [Bielsko-Biała]
Moderator: silje
Re: Klio [*] i Kalliope i jej dzieciaczki [Bielsko-Biała]
Jako że Joanka już nic więcej nie napisała skąd podejrzenia że karmię dzieciaki ziemniakami chciałabym sprostować że naprawdę jadły buraka a ziemniaków nie wolno podawać świnkom, bo może być to niebezpieczne dla ich zdrowia i życia. Nigdy tego nie róbcie.
I czekamy na domki dla maluchów i dzielnej mamy
Komu prosiaka?
I czekamy na domki dla maluchów i dzielnej mamy

Komu prosiaka?
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Już się tłumaczę, bo latam nisko na wysokości lamperii i mam wrażenie, że ktoś mi godzinówkę doby obciął
mój telefon jakoś nie chciał współpracować z odbiorem i odtwarzaniem zdjęć. W związku z tym owego buraczka na wardze nie dojrzałam i wydedukowałam sobie, że ktoś źle przetłumaczył Bramborka - bo to akurat ziemniak po czesku 

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
No i oczywiście czeski błąd wkraść się musiał w takim razie
Tak, tak dobrze wiem co to Bramborki bo właśnie na cześć czeskich wakacji i tego właśnie specjału inspiracja dla imion

Tak, tak dobrze wiem co to Bramborki bo właśnie na cześć czeskich wakacji i tego właśnie specjału inspiracja dla imion

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
aga666 pisze:No i oczywiście czeski błąd wkraść się musiał w takim razie![]()

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
a oto i Jagódka

no i nie możemy zapominać o Kalliope. Jej życie zaczęło się w pseudohodowli, gdzie musiała walczyć o przetrwanie, potem straciła koleżankę i osamotniona przebyła podróż z Warszawy do Bielska, gdzie urodziła maluchy i jest teraz oddaną i cierpliwą mamą. Czekamy teraz na kochający dom, który zaopiekuje się odpowiednio tą dzielną świnką

no i nie możemy zapominać o Kalliope. Jej życie zaczęło się w pseudohodowli, gdzie musiała walczyć o przetrwanie, potem straciła koleżankę i osamotniona przebyła podróż z Warszawy do Bielska, gdzie urodziła maluchy i jest teraz oddaną i cierpliwą mamą. Czekamy teraz na kochający dom, który zaopiekuje się odpowiednio tą dzielną świnką

- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Ale cudaki
i jakie gadatliwe 

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Przecudowne świnki 

Re: Klio [*] i Kalliope WOLNA + dzieci (REZ) [Bielsko-Biała
No to cała rodzina ma rezerwację a mama prawdopodobnie zamieszka razem z córeczkami w nowym domu. To najszczęśliwsze rozwiązanie dla tej świńskiej rodziny. Proszę o kciuki o pozytywne WPA i przeprowadzkę