10.09 - 4 kolorowe samczyki
Moderatorzy: porcella, pucka69
Re: 10.09 - 4 kolorowe samczyki - szukamy DT!!!
Siedzą razem 4 szt. i się świetnie dogadują. Zajmują mało miejsca, bo są malutkie, więc można je wsadzić do jednej klatki.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Zdecydowanie podnoszę!
No Szanowni Państwo! Nie może przeciez tak być, żeby nie było DT dla laborantów. Zdrowych i pięknych.
Kto ma miejsce na klatkę 100 z czwórką labosamczyków kolorowych przecudnych!
No Szanowni Państwo! Nie może przeciez tak być, żeby nie było DT dla laborantów. Zdrowych i pięknych.
Kto ma miejsce na klatkę 100 z czwórką labosamczyków kolorowych przecudnych!
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Z kim mam rozmawiać w sprawie DT dla tej czwórki? Myślę że miejsce się u mnie znajdzie. Pytanie jakich warunków oczekujecie??
poza tym, wolałabym kontakt telefoniczny. Odpowiedzialną osobę proszę o kontakt: 608858867
Trzymam kciuki za DT dla chłopczyków Szkoda, żeby zdrowi siedzieli w lecznicy, jak już można ich socjalizować i szukać domków stałych. Są tak piękni, że z tym nie powinno być problemów.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Poprosiłam o pomoc dziewczyny z Wrockamoonax pisze:poza tym, wolałabym kontakt telefoniczny. Odpowiedzialną osobę proszę o kontakt: 608858867
Skontaktowałam się z moonax. Czekam na odzew.
W razie potrzeby również mam możliwość stworzenia DT dla świniaczków Miejsca, siana i warzyw mam u siebie pod dostatkiem Jeśli zaistnieje taka potrzeba kontaktować się ze mną można przez maila lub forum, a jeśli trzeba to i telefon kontaktowy podam na pw
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Problem w wizycie przedadopcyjnej (przy domu tymczasowym tak samo obowiązuje, a nawet bardziej), i transporcie... Nie mamy nikogo w Piotrkowie, a do Łodzi jednak ponad godzina samochodem. Nasza "infrastruktura" nie jest wystarczająco mocna.