Kati ja mam drewnianą skrzyneczkę trzy poziomową przy klatkach i tam ma suszki i przysmaki pod ręką te otwarte, normalnie w foli i gumką "związane" i poukładane a resztę co mam jeszcze nie otwartą to wynoszę do schowka w kuchni.
Dorotezka on tak zawsze

Ile razy nie podejdę do niego i ręki nie wyciągnę to on się rozkłada do miziania, mój kochany
Tak jasne, że chodzi o inne rzeczy nie tylko o wit. C ale te inne rzeczy są w tej karmie ok tylko witaminy C ma mało w porównaniu z innymi.
Kiedyś kupiłam po małej paczce na spróbowanie Beaphar Care +, Beaphar Nature, Brit i Trovet i moje świnie nie jedzą żadnej karmy z Beaphar, nie i już a poza wymienionymi to miałam wszystkie chyba jakie są w hipciu dostępne łącznie z nowościami poza firmą Supreme i tym badziewiem Natural-Vit Premium (nawet nie wiem co to) i Vitakraftem i moi nie jedzą właśnie Beaphar, Burgessa i JR Farm Grainless Complete, VL Pellets reszta jest jadalna ale i tak CC wygrywa z każą inną a najlepsza jest CC wymieszana z karmą uzupełniającą z VL.
Co do finansów to Ciebie chyba ta karma ratunkowa zjada, co? One są drogie raczej