A ja sobie właśnie uświadomiłam, że Hipcio jest we Wrocławiu i można by wziąć zakupy przy okazji bez kosztów dostawy ale później jeszcze dotarło do mnie, że to weekend będzie, więc jednak nie da się odebrać :/
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
Nie no jak tak to pewnie, że nie
A ja sobie właśnie uświadomiłam, że Hipcio jest we Wrocławiu i można by wziąć zakupy przy okazji bez kosztów dostawy ale później jeszcze dotarło do mnie, że to weekend będzie, więc jednak nie da się odebrać :/
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pozwiedzamy. fajnie będzie. ognista koza będzie z Batmankiem to wygłaszczemy czarnyszka 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Assia_B
Też czekam na zdjęcia z wydarzenia
i w ogóle relację 
-
cappuccino
Ja to, czekam na foty chłopców, bo się za Wiewiórem i Gerym stęskniłam 
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Lilith88 pisze: A swoją drogą kto się do kogo ma przytulać? Mam być zazdrosna o mojego Darusia?
żeby nie było.. oprócz łóżka w którym śpimy jest jeszcze narożnik rozkładany w salonie.. tylko 2 osobowy
A z Pigi nie dam spać! ona kosia tulać się tylko do swojej pańci (buahahaha.. ale bujdy piszę) Ale też ona śmieszna jest. Przytula się do każdego, u każdego kimnie, a często gęsto jak wyciągnę ręce po nią to przeskakuje do mnie szybciutko
a przy zamówieniu za odpowiednią kwotę dostawa nie jest za darmochę? z tym hipciem to mimo iż mieszkam we wrocku to sama mam problem. W tygodniu mają do 17 i mimo iż są dość blisko mojej pracy to i tak kicha bo mobilny tylko Małż a on tak kończy, że do 17 nijak tego nie odbierze. I kurierem musi iśćLilith88 pisze: A ja sobie właśnie uświadomiłam, że Hipcio jest we Wrocławiu i można by wziąć zakupy przy okazji bez kosztów dostawy ale później jeszcze dotarło do mnie, że to weekend będzie, więc jednak nie da się odebrać :/
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Dzima
- Kontakt:
A właśnie chciałam pisać Lilith, że może ty jej wcześniej odbierzesz....dortezka pisze:a przy zamówieniu za odpowiednią kwotę dostawa nie jest za darmochę? z tym hipciem to mimo iż mieszkam we wrocku to sama mam problem. W tygodniu mają do 17 i mimo iż są dość blisko mojej pracy to i tak kicha bo mobilny tylko Małż a on tak kończy, że do 17 nijak tego nie odbierze. I kurierem musi iśćLilith88 pisze: A ja sobie właśnie uświadomiłam, że Hipcio jest we Wrocławiu i można by wziąć zakupy przy okazji bez kosztów dostawy ale później jeszcze dotarło do mnie, że to weekend będzie, więc jednak nie da się odebrać :/
Mega się cieszę na ten wyjazd
Lilith o której wyjazd? Jak długo pojedziemy? Zaczyna się tam wszystko od 11. Chomiki będą! I konkursy dla odwiedzających! Musimy zgarnąć mnóstwo gadżetów
Siula bierz wolne!! Taka zabawa jest tylko raz w roku! a nie wiesz co będziesz robić za rok w czasie następnej zoobotaniki, więc nie ma co planować
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Kontakt:
Dorotezka ale ja nie zamówię za 180zł tym bardziej że wszystko mam chciałam tylko domki/mostki i miseczki dla tymczasów plus karmę ziołową i to wszystko
Dzima trzeba jakoś wcześnie wyjechać bo 3-4h się jedzie
Na 11 nie musimy być ale chyba później jak 12-13 bez sensu.
Ja wiem kto miał jeszcze jechać! Arya! Tylko do Aryi daleko i chyba nie w tą stronę, musiałaby gdzieś pociągiem podjechać
Dzima trzeba jakoś wcześnie wyjechać bo 3-4h się jedzie
Ja wiem kto miał jeszcze jechać! Arya! Tylko do Aryi daleko i chyba nie w tą stronę, musiałaby gdzieś pociągiem podjechać
- Dzima
- Kontakt:
A Arya skąd? O 7 byśmy musieli wyjeżdżać już od ciebie. ja sobie wezmę poniedziałek wolny i będzie git.
Pyrka
Za TM
Za TM
- Lilith88
- Kontakt:
O 7?
Czy Ty wiesz jak ja wyglądam o 7?