No, nie powiedziałabym, że bliżej.
12 z BIOMEDU we wrześniu - szukamy DT!
Moderatorzy: porcella, pucka69
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: 12 z BIOMEDU we wrześniu - szukamy DT!
Świneczki da radę dostarczyć na dworzec jutro? Pociąg odjeżdża 14.55 z Wawy do Poznania. Issabellum będzie na dworcu albo po 11 albo po 13. Jakie godziny by pasowały wam żeby je podrzucić?
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No ale jesli ona jedzie pociągiem, to weźmie dwie od Danki i dwie dodatkowe? Da radę?
Ja odpadam - pogadamy z Pucką, ona jutro ma wolne, a ja nie
Ja odpadam - pogadamy z Pucką, ona jutro ma wolne, a ja nie
Witam pięknie, wezmę bez problemu. Zamówiłam bilet intercity 1 klasa - miejscówka i miejsce na "bagaż" zarówno na kolankach jak i w stopach zapewnione. Czeka je tylko dwie i pół godziny jazdy pociągiem. Z dworca w Poznaniu odbiera mnie tata więc nie będę się tłukła MPK ogólnie w 3 godziny od wyjazdu z Warszawy będą już u mnie w mieszkaniu buszowały w klatce
- Lilith88
- Kontakt:
Ohh właśnie pisałam ale isabellum mnie uprzedziła
Porcella ja Ci wszystko na pw napisałam Jak Pucka ich by mogła dostarczyć byłby super
Porcella ja Ci wszystko na pw napisałam Jak Pucka ich by mogła dostarczyć byłby super
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Myślimy Przypuszczam, że o 11.35 z Centralnego to bym dała radę sama. Pod warunkiem, że mam sensowne pudełko
Edit.: @Isabellum, No zaraz, ale to masz bilet na rózne godziny? Bo na 13,20 to odpadam.
Nic nie rozumiem. To w końcu o której, boi tam wyżej jeszcze jest 14.55?
Edit.: @Isabellum, No zaraz, ale to masz bilet na rózne godziny? Bo na 13,20 to odpadam.
Nic nie rozumiem. To w końcu o której, boi tam wyżej jeszcze jest 14.55?
- Lilith88
- Kontakt:
Ja nie wiem na którą w końcu został bilet kupiony. Isabellum?
14.55 jest pociąg powrotny więc na pewno przed tym czasem trzeba świnki dostarczyć.
14.55 jest pociąg powrotny więc na pewno przed tym czasem trzeba świnki dostarczyć.
Potwierdzam z Warszawy do Poznania wyjeżdżam pociągiem o 14:55 - bilet już kupiony.
Do Warszawy mogę przyjechać albo na 11:35 albo na 13:20 - bilet jeszcze nie kupiony.
Czekam na informację, którą godzinę wybrać .
Do Warszawy mogę przyjechać albo na 11:35 albo na 13:20 - bilet jeszcze nie kupiony.
Czekam na informację, którą godzinę wybrać .
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Ale to jest nieistotne dla nas o której przyjedziesz do Wawy chyba? Nas interesuje że wyjeżdżasz o 14:55 przecież. Jak się mylę to mnie poprawcie
Ale czekaj - to w niedzielę wyjeżdżasz? Z Wawy? Bo jak wsiądziesz w Poznaniu o 13.20 to przecież nie dasz rady wrócić o 14.55 chyba?
Ale czekaj - to w niedzielę wyjeżdżasz? Z Wawy? Bo jak wsiądziesz w Poznaniu o 13.20 to przecież nie dasz rady wrócić o 14.55 chyba?
Ok Po prostu poinformowałam o której mogę być, żeby się wszystkim grafiki zgrały. Gdybyście wolały wcześniejszą godzinę to najwyżej posiedziałabym ze świnkami w jakiejś restauracji na dworcu i czekała na pociąg powrotny. Jeżeli nie ma to znaczenia to wolę przyjechać pociągiem o 13:20 i przeczekać tylko godzinę na dworcu Tylko proszę o potwierdzenie, że na 100% nie ma to znaczenia