Najlepszych domków dla całej czwórki!
Bulinka i Tarja GDAŃSK :)
Moderator: silje
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Bulinka i trojaczki [Sztum]- ad. wstrzymana
Małe słodkie gapcie
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Piękne maluszki! Gratulacje 
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Jutro Bulinki przeprowadzają się do Gdańska.
Założę się , że rodzinka Valkirii z miejsca się w nich wszystkich zakocha
Edit. Proszę o zmianę autora wątku na Valkirię.
Założę się , że rodzinka Valkirii z miejsca się w nich wszystkich zakocha
Edit. Proszę o zmianę autora wątku na Valkirię.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
-
Valkiria
Re: Bulinka i trojaczki [Gdańsk]- ad. wstrzymana
W tej chwili Bulinka vel Bunia odpoczywa i się leczy. Spokojnie wyleguje się w klatce, o ile maluchy jej pozwalają.
Teraz wygrzewa się na brzuchu pana po kąpieli w nizoralu. Po wizycie u weterynarza wczoraj, stwierdzono niedobory witamin, oczywiście stado pasażerów na gapę i grzybicę. Poważne leczenie zaczniemy dopiero po odstawieniu maluchów od cycka. Dosłownie jednego, bo okazało się, że w jednym cycuchu nie ma już mleka. Sposobem na życie Bulinki jest udawanie, że jej nie ma. Mam nadzieję, że się rozkręci.
Maluchy to wulkany energii, ale ich adopcja będzie możliwa dopiero pod koniec września. Chciałabym, aby chłopcy poszli do adopcji razem, ale muszę sprawdzić jak się będą dogadywali.
Fotki będą, ale później
Teraz wygrzewa się na brzuchu pana po kąpieli w nizoralu. Po wizycie u weterynarza wczoraj, stwierdzono niedobory witamin, oczywiście stado pasażerów na gapę i grzybicę. Poważne leczenie zaczniemy dopiero po odstawieniu maluchów od cycka. Dosłownie jednego, bo okazało się, że w jednym cycuchu nie ma już mleka. Sposobem na życie Bulinki jest udawanie, że jej nie ma. Mam nadzieję, że się rozkręci.
Maluchy to wulkany energii, ale ich adopcja będzie możliwa dopiero pod koniec września. Chciałabym, aby chłopcy poszli do adopcji razem, ale muszę sprawdzić jak się będą dogadywali.
Fotki będą, ale później
-
Valkiria
Re: Bulinka i Tarja(wstrzym.) Marko i Troy wolni GDAŃSK
Od poniedziałku Marco i Troy musieli zostać rozdzieleni od mamy i siostry. Na razie są zdrowi, ale obserwuję ich w kierunku grzybicy.
Dzisiaj byliśmy na wizycie u dr Gursztyn, Bulinka miała zastój mleczny, bo jak się okazało Tarja już nie chciała cyckać. Dobrze, że wymacałam, bo się bidula męczyła. Dostała tez leki na odrobaczenie. Tarja dorobiła się grzyba od mamy, więc adopcja wstrzymana do końca października. Oby tylko chłopcy byli zdrowi.
Dzisiaj byliśmy na wizycie u dr Gursztyn, Bulinka miała zastój mleczny, bo jak się okazało Tarja już nie chciała cyckać. Dobrze, że wymacałam, bo się bidula męczyła. Dostała tez leki na odrobaczenie. Tarja dorobiła się grzyba od mamy, więc adopcja wstrzymana do końca października. Oby tylko chłopcy byli zdrowi.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Bulinka i Tarja(wstrzym.) Marko i Troy wolni GDAŃSK
Zdjęcia bym chętnie obejrzała
Urosły pewnie dzieciaki.
Urosły pewnie dzieciaki.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
-
Valkiria
Re: Bulinka i Tarja(wstrzym.) Marko i Troy GDAŃSK
To zapeszyłam, chłopcy mają grzyba .... -.- no się cholerstwo roznosi. Ja chętnie bym im zdjęcia porobiła, ale .... weź ich przytrzymaj w miejscu ... wychodzą mi rozmyte plamy ....