HOpel i Szogun - wstępna :D [WROCŁAW]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Szogun i Twister, stuknięte poczochrańce [WROCŁAW]

Post autor: Cynthia »

Na pewno starczy, ale oni są chyba do adopcji razem :ok:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Nie są do adopcji razem, pokłócili się jakiś czas temu, przy ostatnich zdjęciach jest o tym wzmianka ;)
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Dzień dobry! Mam pytanie,jaki jest Twister?Spokojny,zwariowany?Jak reaguje na inne samce?Jest świnka dominującą czy nie?Mieszkam bardzo blisko Wrocławia i szukam kolegi dla mojego Pysia.A Twister bardzo mi się spodobał.
Lizaczek

Post autor: Lizaczek »

Pattyy pisze:Dzień dobry! Mam pytanie,jaki jest Twister?Spokojny,zwariowany?Jak reaguje na inne samce?Jest świnka dominującą czy nie?Mieszkam bardzo blisko Wrocławia i szukam kolegi dla mojego Pysia.A Twister bardzo mi się spodobał.
3mam :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
lubię

Post autor: lubię »

Jakby to powiedzieć - jest asertywny 8-) Nie jest bardzo dominujący, ale i nie uległy.Na pewno towarzyski,tylko na razie trafiał na pioruniastych kolegów,do których w końcu tracił cierpliwość i zaczynały się bójki.
Jak widać mam popaprany komputer i dlatego nie zaglądam na forum,więc jeśli nadal jesteś zainteresowana, to poproś kogoś brązowego lub seledynowego o mój telefon :)

Edit: "uczytelniłam" nieco, już nie widać jak popaprany jest on - miło Cię widzieć, @lubię :-)
Pattyy

Ohhhh♥♥♥…Caly czas myślę o Twisterku bo jest przecudowny!♥A ja kocham *dlugowlose brązowo czarne* mój Pysio jest prawie dlugowlosy i jest idealnie brazowo czarny.
lubię

Re: HOpel i Szogun, duet niepowtarzalny [WROCŁAW]

Post autor: lubię »

Uaktualniam bo tu zmiany, zmiany...
lubię pisze:Edit: "uczytelniłam" nieco, już nie widać jak popaprany jest on - miło Cię widzieć, @lubię :-)
Ja Was też :buzki:
Pattyy

Hmm...Gdzie Twister?
basiaogon

Post autor: basiaogon »

Mam pytanie: Czy Szogun jest nadal do adopcji w pojedynkę? Czy trzeba mieć lub zaadoptować też drugą świnkę morską?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”