Współczuję, wiem coś o bólach kręgosłupasosnowa pisze: To jest niestety kręgosłup, nie korzonki. Ma to swoje plusy: mam czas posiedzieć na forum.
Puchate Siły Tormund chory
Moderator: silje
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Grawitacja, Murgatroida i Łata
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
@Sosnowa, chcesz osteopatę, co mnie spod skalpela wyciągnął? Miałam termin operacji dyskopatii szyjnej na luty 2014...
- sosnowa
- Kontakt:
Chcę, ale to dopiero jak wiesz co sfinalizuję, bo teraz nie mam sie czasu podrapać po potylicy.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Czasami warto się oddać w ręce fachowca raz w tygodniu. łatwiej się wtedy drapać po potylicy.
Ostatnio mi mówił, że tzw lumbago itp to zwykle wcale nie od kregoslupa, tylko od stawów krzyżowo-biodrowych, które źle działają przy siedzącym trybie życia i zwykle wystarczy proste, choć bolesne ćwiczenie (przy pomocy piłki golfowej), żeby minęło...
Ale trzymam
Ostatnio mi mówił, że tzw lumbago itp to zwykle wcale nie od kregoslupa, tylko od stawów krzyżowo-biodrowych, które źle działają przy siedzącym trybie życia i zwykle wystarczy proste, choć bolesne ćwiczenie (przy pomocy piłki golfowej), żeby minęło...
Ale trzymam
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tak czytam o podniesionym cukru Grawisi... Nie wiem jak to jest u świnek ale u suczek zdarza się cukrzyca pocieczkowa (związana z wysokim poziomem progesteronu), którą nie można ustabilizować insuliną - wtedy w grę wchodzi tylko zabieg...
- sosnowa
- Kontakt:
Za dwa tygodnie mamy kontrolę z badaniem poziomu cukru. na razie tylko siano i niektóre zielonki. Jak nie spadnie, to będziemy się martwić.
Wczoraj Grawiśka doznała wykąpu w wyniku wypadku- znalazła się na trajektorii zrzutu pomidora, wyglądała potem jak ofiara masakry piłą mechaniczną. Był więc upiór piór, foch, a teraz jest puch
Wczoraj Grawiśka doznała wykąpu w wyniku wypadku- znalazła się na trajektorii zrzutu pomidora, wyglądała potem jak ofiara masakry piłą mechaniczną. Był więc upiór piór, foch, a teraz jest puch
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Ło matko! Kto śmiał rzucać pomidorem w świnkę? 
- sosnowa
- Kontakt:
Ja! Ale nie miało być w świnkę, ino dla świnki. Z niewielkiej wysokości, małpa mi się nawinęła, pierwszy raz w życiu cos takiego. Pomidor byl pokrojony na nieduże kawałki, niebezpieczeństwa nie było 
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Niebezpieczeństwa nie było! A kąpiel to jak nazwiesz? 
- sosnowa
- Kontakt: