Wyborne sianko dla naszych podopiecznych!

Ci, którym los świnek nie jest obojętny
ODPOWIEDZ
sempreverde

Re: Wyborne sianko dla naszych podopiecznych!

Post autor: sempreverde »

I jak, wyrosło? :)
Yvon

Post autor: Yvon »

Sempreverde, prawie wyrosło :)

Panie Robercie, czy worki po sianie są do zwrotu?????
Awatar użytkownika
Robert B.
Miejscowość: Mazury Garbate
Kontakt:

Post autor: Robert B. »

Worki po sianku są wielokrotnego użytku i można je spożytkować na dowolny cel ;) ale odbieranie ich byłoby dla mnie dość trudne logistycznie do zorganizowania, także proszę je zagospodarowywać wedle własnego uznania :)
Zapraszam do oglądania zdjęć, kto za łapka w górę ;) http://www.facebook.com/mazurskiesianko
Z ofertą można się zapoznać - karmy: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=40391057 sianko: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=16950655
boe22

Post autor: boe22 »

Znaleźliśmy się w niebie!!!
Dziś dotarł karton ziół- każde ziółko zapakowane w dużą papierową torbę. Każda opisana- metka z nazwą, zdjęciem rośliny, danymi producenta...Panie Robercie- tu już nie tylko świnie są zachwycone, ale ja także...to chyba ukłon w stronę miastowych, którzy nie odróżniają brzozy od wierzby :szczerbaty:

Będę miała w końcu chwilę spokoju, to z przyjemnością wstawię fotki tej cudnej paczki!!! Zachwyt- to najlepsze słowo do opisania całości.....o reakcji 6 świń pisać nie będę, bo jest więcej niż oczywista!

Panie Robercie :buzki:
A od świniaków :love:
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Ooo, a jakie zioła można zamówić?

Ja rezerwuję 30kg tego sianka co "prawie wyrosło" :102:
boe22

Ja zamówiłam mniszek, babkę lancetowatą, liście malin, skrzyp, liście brzozy, a dodatkowo do posmakowania dostałam pięciornik gęsi(cokolwiek to jest :lol: ).
Pan Robert zbierał pod moje zamówienie- czekałam 2 tygodnie(wiadomo- zebrać, zasuszyć, zapakować).
feluska

Post autor: feluska »

O, ziółka przydałyby mi się bardzo! Jeśli to możliwe prosiłabym (a ze mną pewnie pół forum ;)) o cennik takich przyjemności.

Swoją drogą to sianko Pana Roberta spodobało się jakiemuś zwierzakowi w moim garażu. Stała w worku jakaś smętna resztka z dawnego zamówienia i "coś" sobie trochę wyniosło i uwiło gniazdko przypominające ptasie. "Cosia" nie widziałam, więc nie wiem kto się za tym kryje, ale o sianku to dobrze świadczy, bo w okolicy było sporo rzeczy nadających się do spożycia lub uwicia gniazdka, a "coś" zainteresował się tylko sianem :szczerbaty:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Panie Robercie a jak te zioła zamawia się i jaki wybór jest i cennik?? Ja bardzo chętnie bym zamówiła i przy okazji sianko te co wyrosło dopiero :D tak jak sempre :mrgreen: ale 10 kg mi styknie na razie :)
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
boe22

Najlepiej chyba napisać PW do Pana Roberta, to poda koszt indywidualnego zamówienia, bo z ziołami ruszył dopiero tego lata(pierwszy sezon testowy :szczerbaty: ).
Ja za duuuuuży karton zapłaciłam naprawdę śmiesznie mało(tak uważam), a wszystko dotarło w całości( ani jeden listek nie złamany!)
Stado ma co wcinać!

P.S. Pięciornik gęsi- trafił Pan w gust chłopów! Jeszcze raz dziękujemy!
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Napisałam już- no własnie nie wiedziałam co to ten pięciornik i czy chaber dobry dla świnek :)
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi sponsorzy”