Wyborne sianko dla naszych podopiecznych!
Re: Wyborne sianko dla naszych podopiecznych!
Sempreverde, prawie wyrosło
Panie Robercie, czy worki po sianie są do zwrotu?????
Panie Robercie, czy worki po sianie są do zwrotu?????
- Robert B.
- Miejscowość: Mazury Garbate
- Kontakt:
Worki po sianku są wielokrotnego użytku i można je spożytkować na dowolny cel ale odbieranie ich byłoby dla mnie dość trudne logistycznie do zorganizowania, także proszę je zagospodarowywać wedle własnego uznania
Zapraszam do oglądania zdjęć, kto za łapka w górę http://www.facebook.com/mazurskiesianko
Z ofertą można się zapoznać - karmy: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=40391057 sianko: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=16950655
Z ofertą można się zapoznać - karmy: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=40391057 sianko: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=16950655
Znaleźliśmy się w niebie!!!
Dziś dotarł karton ziół- każde ziółko zapakowane w dużą papierową torbę. Każda opisana- metka z nazwą, zdjęciem rośliny, danymi producenta...Panie Robercie- tu już nie tylko świnie są zachwycone, ale ja także...to chyba ukłon w stronę miastowych, którzy nie odróżniają brzozy od wierzby
Będę miała w końcu chwilę spokoju, to z przyjemnością wstawię fotki tej cudnej paczki!!! Zachwyt- to najlepsze słowo do opisania całości.....o reakcji 6 świń pisać nie będę, bo jest więcej niż oczywista!
Panie Robercie
A od świniaków
Dziś dotarł karton ziół- każde ziółko zapakowane w dużą papierową torbę. Każda opisana- metka z nazwą, zdjęciem rośliny, danymi producenta...Panie Robercie- tu już nie tylko świnie są zachwycone, ale ja także...to chyba ukłon w stronę miastowych, którzy nie odróżniają brzozy od wierzby
Będę miała w końcu chwilę spokoju, to z przyjemnością wstawię fotki tej cudnej paczki!!! Zachwyt- to najlepsze słowo do opisania całości.....o reakcji 6 świń pisać nie będę, bo jest więcej niż oczywista!
Panie Robercie
A od świniaków
Ooo, a jakie zioła można zamówić?
Ja rezerwuję 30kg tego sianka co "prawie wyrosło"
Ja rezerwuję 30kg tego sianka co "prawie wyrosło"
Ja zamówiłam mniszek, babkę lancetowatą, liście malin, skrzyp, liście brzozy, a dodatkowo do posmakowania dostałam pięciornik gęsi(cokolwiek to jest ).
Pan Robert zbierał pod moje zamówienie- czekałam 2 tygodnie(wiadomo- zebrać, zasuszyć, zapakować).
Pan Robert zbierał pod moje zamówienie- czekałam 2 tygodnie(wiadomo- zebrać, zasuszyć, zapakować).
O, ziółka przydałyby mi się bardzo! Jeśli to możliwe prosiłabym (a ze mną pewnie pół forum ) o cennik takich przyjemności.
Swoją drogą to sianko Pana Roberta spodobało się jakiemuś zwierzakowi w moim garażu. Stała w worku jakaś smętna resztka z dawnego zamówienia i "coś" sobie trochę wyniosło i uwiło gniazdko przypominające ptasie. "Cosia" nie widziałam, więc nie wiem kto się za tym kryje, ale o sianku to dobrze świadczy, bo w okolicy było sporo rzeczy nadających się do spożycia lub uwicia gniazdka, a "coś" zainteresował się tylko sianem
Swoją drogą to sianko Pana Roberta spodobało się jakiemuś zwierzakowi w moim garażu. Stała w worku jakaś smętna resztka z dawnego zamówienia i "coś" sobie trochę wyniosło i uwiło gniazdko przypominające ptasie. "Cosia" nie widziałam, więc nie wiem kto się za tym kryje, ale o sianku to dobrze świadczy, bo w okolicy było sporo rzeczy nadających się do spożycia lub uwicia gniazdka, a "coś" zainteresował się tylko sianem
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Panie Robercie a jak te zioła zamawia się i jaki wybór jest i cennik?? Ja bardzo chętnie bym zamówiła i przy okazji sianko te co wyrosło dopiero tak jak sempre ale 10 kg mi styknie na razie
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Najlepiej chyba napisać PW do Pana Roberta, to poda koszt indywidualnego zamówienia, bo z ziołami ruszył dopiero tego lata(pierwszy sezon testowy ).
Ja za duuuuuży karton zapłaciłam naprawdę śmiesznie mało(tak uważam), a wszystko dotarło w całości( ani jeden listek nie złamany!)
Stado ma co wcinać!
P.S. Pięciornik gęsi- trafił Pan w gust chłopów! Jeszcze raz dziękujemy!
Ja za duuuuuży karton zapłaciłam naprawdę śmiesznie mało(tak uważam), a wszystko dotarło w całości( ani jeden listek nie złamany!)
Stado ma co wcinać!
P.S. Pięciornik gęsi- trafił Pan w gust chłopów! Jeszcze raz dziękujemy!
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Napisałam już- no własnie nie wiedziałam co to ten pięciornik i czy chaber dobry dla świnek
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018