☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: COOL QUINTET czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: katiusha »

Obrazek Witajcie poimprezowo.

Buziaki poranne przekazane :szczerbaty: Dziewczyny dziękują za życzenia!

Nie wiem, co się działo nocą (to tylko Stasia pluszaki na półce wiedzą :lol: ) ale było na grubo, bo:
1.Świeczki i góry trawy - brak.
2.Wody w dwóch poidłach - brak..(kac..?)
3.Bobki chaotycznie rozrzucone - chyba była bitwa na boby (bobwojna..?)
4.Karma w miskach - resztkowa, obok misek - w ilości znaczącej.
5.Legowiska i sofki ustawione całkowicie nieprzewidywalnie i nowatorsko..Niekiedy zaburzone położenie w przestrzeni (tzw.:"do góry nogami").
6.Prosiaki nadmiernie pobudzone i skaczące (jeszcze "pod wpływem" zapewne..)

Dopełniłam więc misek i poideł, górę trawy rozłożyłam i wychodząc podziwiałam jak szybko i energicznie wciągały trawę..(Może w nocy ją paliły..? Stąd apetycik :rotfl: )

Filmu nie nakręciłam... :redface:

Guczysław faworytek nie ma. Hołduje zasadzie: siła w różnorodności. Choć ostatnio obserwowałam z wielkimi oczyma, jak Gucio spoufalał sie z Polą (chyba miała rujkę, bo tak to nie byłoby mowy o takiej atrakcji). I tak sobie gadali, skubali trawkę, ten tego tam też...A tu wpadła Amolika i stwierdziła, że rozkręci "zbiorówkę" :shock: I zaczęła ten tego tam Polę też...
I sie zaczęło... Pola uciekała od Amoli, Gucio gonił Polę lub Amolę, Amola goniła Gucia...CYRK!
Assia_B

Post autor: Assia_B »

No no, żeby takie rzeczy :szczerbaty: Grunt, że umpreza udana :D

Szkoda tylko, że filmiku nie ma :nono: Najlepiej z komentarzami Stasia :lol: Mamoooo a co Gucio robi Amoli :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

fallusiku :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

o mamusiu :shock: że zacytuję Konopielkę: chłopy z chłopamy, baby z babamy... :102:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ło kurcze, niezła balanga musiała być :rotfl:

Lilith mi podpowiedziała, że masz dywany typu shaggy... Jak się sprawują przy świniach? Bobki ładnie się odkurza, czy trzeba pęsetką wybierać? :lol:
katiusha

Ja mam wrażenie, że one mają nieustającą balangę :lol:
Dropsio - dywan daje radę. Świnie go uwielbiają. Jest fajny, bo nie widać bobków, tylko jak odkurzasz to słychać bobkowe "śśśśrrrrrrrrttttt!" :102:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Moi rodzice mają taki dywan i świnie go kochają :love: Tak sobie myślę, że jakby umieli mówić to byłoby "kup mi, kup mi" :szczerbaty:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

katiusha pisze: jak odkurzasz to słychać bobkowe "śśśśrrrrrrrrttttt!" :102:
Ja się często zastanawiam przy odkurzaniu, co znowu wciągnęłam... A to sterta bobków :lol:
katiusha

:lol: Ja jeszcze się zastanawiam, czy bobek czy mini lego klocuszek Stasia..Potem przeglądam pojemnik..

No dobra, my tu gadu gadu a u mnie sprzątanie cosobotnie.

Relacja z wybiegu ( legalnego - TŻ pomagał w przenosinach i urządzaniu) nieco później. Tu widok ogólny ( Możecie podziwiać mój "kącik trepa" po lewej i nad TV) :lol:

Obrazek

Nowa ceratka od chińczyka i podkłady z Pepco Obrazek

To tam, gdzie pipuliny sikają po nikczemnej zdradzie kuwety... Na to dopiero mata, potem dojdą mebelki.

Obrazek
Obrazek

Widok ogólny, miski już naszykowane do klatusi. Obecność deski wyjaśniona będzie za chwilę:

Obrazek

Oto mój schowek na różności ( oczywiście jeszcze pół szafy zajęte świnkowłościami hihi) Zrobiony z europalety w pracy. Chłopaki wycięli mi niepotrzebne przęsła i dobili dodatkowe nóżki, co by składzik był wyższy :szczerbaty:
A DESKA go ukrywa:

Obrazek
Obrazek

Dziś zakupiłam na All dwa transportery...Impulsywnie..Hmmmm..Ja to umiem zagospodarować nagrody uznaniowe :redface:
Sprawozdanie z wybiegu salonowego niedługo!
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No bardzo sprytnie zamaskowany ten schowek :102:
A w salonie to tam też jest maska gazowa? Też widzę jakiś karabin.... :shock:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”