I dobrze, może schudną od biegania i zaczną ponownie korzystać z wybiegów, jak za młodych lat.Cynthia pisze:I spokój się skończy
Cacanka[*] & Sąsiadek[*] + Bajka & Brawurka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Granvelle
Re: Cacanka & Sąsiadek + oczekujemy na Brawurkę
Nie mogłam powstrzymać się i musiałam nareszcie pochwalić się drugim w życiu doświnieniem.

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Cacanka & Sąsiadek - moje dwa skarby!
Granvelle, a może ty chcesz dwie świnki 
-
Granvelle
No to chyba oczywiste
Rodzice uważają, że 4 świnki to za dużo (przypominam, że 2 lata temu uważali, że 3 to za dużo
).
Edit: A jednak zgodzili się na +2.
Edit: A jednak zgodzili się na +2.
-
rogatka
Granvelle
daj proszę znać jak one się dogadają, kiedy przyjedzie do Ciebie trzecia
bo jestem bardzo ciekawa... ciekawe co na to Sąsiad
pewnie zdębieje, a Cacańcia się ucieszy. Ale kto je tam w sumie wie 
-
Granvelle
Jednak przyjedzie do nas od razu dwójka 3-miesięcznych maluszków.
Ale dopiero we wrześniu, bo teraz jeszcze jedziemy na wakacje.
Jestem mega ciekawa jak zareagują! Będą miały klatkę ok.120×120 cm, także raczej sporo miejsca na rozwiązywanie konfliktów. Będą też fotki z łączenia. Jestem dobrej myśli
Jestem mega ciekawa jak zareagują! Będą miały klatkę ok.120×120 cm, także raczej sporo miejsca na rozwiązywanie konfliktów. Będą też fotki z łączenia. Jestem dobrej myśli
-
Raftylka
Dopiero trafiłam na ten wątek! Sasiadek jest boski. . Takie moje Male marzenie 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ooo proszę ja nawet wiem które ślicznotki do Was przyjadą aż zazdroszczę
Zajrzałam tu do Was się przywitać, bo o uszy mi się obiło, że Cacanka jest z tej samej hodowli co moi dwaj chłopcy
Piękna dziewczyna 
Zajrzałam tu do Was się przywitać, bo o uszy mi się obiło, że Cacanka jest z tej samej hodowli co moi dwaj chłopcy
-
Granvelle
Raftylka Sąsiadek to świnka marzenie także z charakteru - uwielbia być miziana, głaskana i wydaje przy tym odgłosy zadowolenia.
Lilith88 Witamy
Tak, Cacanka jest od p.Hani, aczkolwiek ja ją adoptowałam i nie posiadam rodowodu.
Lilith88 Witamy
-
rogatka
Ja przecież posiadam rodowód Cacanki
Chętnie Ci go prześlę, jeśli byś chciała
Ja też zawsze uważałam, że Sąsiadek to świnka marzenie. Pewnie dlatego, że był z ludźmi od oseska, był za wcześnie wzięty od mamy, ale ja głupia wtedy jeszcze byłam, nie miałam takiej wiedzy, jakiej się dorobiłam potem...
A powiedz, bo nie jestem zorientowana, nowe świnki będą z adopcji czy z hodowli? Jakiejś konkretnej rasy?
Ja też zawsze uważałam, że Sąsiadek to świnka marzenie. Pewnie dlatego, że był z ludźmi od oseska, był za wcześnie wzięty od mamy, ale ja głupia wtedy jeszcze byłam, nie miałam takiej wiedzy, jakiej się dorobiłam potem...
A powiedz, bo nie jestem zorientowana, nowe świnki będą z adopcji czy z hodowli? Jakiejś konkretnej rasy?