✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Dropsio »

joanna ch pisze: Szon to chyba jedyny mężczyzna który z wiekiem wyładniał :D

Nie zgadzam się. A Ryan Reynolds? 8-) Ostatnio oglądałam jakiś stary film z nim... Ledwo go poznałam. Masakra :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jedyny może nie ale wielu takich nie ma ;) To taki typ który jak robi się szpakowaty zaczyna nabierać klasy i uroku. Wstyd się przyznać ale wychodzi na to, że uwielbiam starszych panów :redface: :?

Dropsio.. Ale Ryan nie jest starszym panem.. Toż to młody facet jest.. Taki w moim zakresie wiekowym na potencjalnego partnera życiowego :? Poza tym ja nie widzę żeby się zmienił, wygląda jak wyglądał tylko teraz zarost nosi :P
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Ryan Reynolds a fuuuuuu :102: bzydal :102:
Dropsio

Jasne, że młody! Ale jak dla mnie, to nie tylko kwestia zarostu... Te dziesięć lat temu wyglądał zupełnie inaczej, niż teraz :lol:

joanna ch, paskudny, to fakt :102:
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Ja tam nie lubię oczywistego piękna ani męskich kwadratowych szczęk, ani typów nordyckich ani typów słowiańskich.
Adrien Brody... to jest facio... :love:
Dropsio

Ja tam Reynoldsa lubię głównie za to, że zagra Deadpool'a. Ba! To w sumie dzięki niemu ten film w ogóle będzie :mrgreen:
Dużo osób twierdzi, że to drewno, ale jak dla mnie w kilku filmach zagrał całkiem nieźle. Genialnie poszło mu w "Pogrzebanym" - uwielbiam ten film. :love:
A ten Adrien Brody z niewiadomych przyczyn na niektórych zdjęciach przypomina mi Hammonda z Top Gear :idontknow:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Adrien Brody.. Dla mnie zbyt.. yyy.. nie chce nikogo urazić czy coś ale on taki żydek.. ten nos..

"Pogrzebany" brr.. Jak to może być ulubiony film? Ja wiem, że jest dobry ale jest tak niesmaczny, że można mieć tylko koszmary po nim.. Dla mnie Ryan się nie zmienił, ciut zmężniał ale jest taki sam jak był. Nawet mi się podoba ale nie jakoś strasznie, w końcu to nie Bruce :love: Nie znoszę łysoli ale jemu wybaczam, w końcu to nie jego wina, że go włosami matka natura nie obdarzyła :D Ale pomijając włosy.. Te jego groźne spojrzenie, jednodniowy, gęsty zarost (nadrabia brak włosów na głowie resztą owłosienia na ciele xD), rozbrajający uśmiech i mocne męskie rysy mrrr.. :lol: A gra aktorska! Genialna! Uwielbiam "Szósty zmysł" i "Piąty element" a w tym drugim jeszcze cudowna Milla u jego boku :love:
ObrazekJak ich nie kochać :szczerbaty:
Dropsio

Jak dla mnie "Pogrzebany" jest genialny, bo to jeden z niewielu filmów, w którym końcówka mnie wzruszyła... Ale co kto lubi :)
Z takich "twardzieli", to lubię Jackmana :D Fajnie gra Wolverine'a, jakoś nie mogę sobie wyobrazić kogoś innego do tej roli :idontknow:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Jackman jest genialny jako Wolverine fakt i kocham Wolverina facet moich marzeń, szkoda, że nie istnieje :( Ale sam Jackman mi się nie podoba.. Te jego hawajskie koszule.. Jak facet może dobrze w czymś takim wyglądać :lol:

Ahh.. Mam jeszcze dwa typy! Tym razem z seriali!

Ed Westwick choć właściwie nie tyle on co kreowana przez niego postać Chuck Bass z "Plotkary". Taki brytyjczyk brzydal :lol: Drugi to typowy śliczny chłopiec ale jakoś tak mogłabym na niego patrzeć godzinami czyli Ian Somerhalde grający Damona w "Pamiętnikach wampirów". Obaj to złe charaktery a ja mam do takich złych chłopców słabość :twisted:

Ahh i jeszcze Mentalista czyli Patrick Jane grany przez Simona Bakera, tu za pewne porywa mnie ta skomplikowana osobowość.

Generalnie ta trójka nie podoba mi się za wygląd a za grę i za rolę, więc pewnie jak ktoś nie oglądał seriali to nie zrozumie :P
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

szkoda że Mentalista się skończył...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”