Piątka z 13 września - w DT i niebawem w DS :-)
Moderatorzy: porcella, pucka69
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Piątka z 13 września - w DT i niebawem w DS :-)
aaa, to ja nie wiedzieć i napisac do Patic w sprawie swoich samiczek też.  

- 

zagli
Ufff
Pojawiam się i znikam, bo mam dużo roboty.
Laby czekają, ledwo się zabrałam z wielką siatą Z labami jedzie tylko jedna paczka CN od Beatrycze - nie dałam rady wziąć więcej. Zębuszek dostał buziaka, wciąż jest sierotą Bożą
 Z labami jedzie tylko jedna paczka CN od Beatrycze - nie dałam rady wziąć więcej. Zębuszek dostał buziaka, wciąż jest sierotą Bożą   Szczęściarz też załapał buziaka
 Szczęściarz też załapał buziaka   Lejek i Lisek nie dali
 Lejek i Lisek nie dali  
edit - jeszcze jedno - Bączek i Zębuszek są bardzo spokojni. Jedzą normalnie, bobczą ładnie, wyglądają zdrowo, ale są dziwnie grzeczni, nie demolują itd. Być może oswojeni są, ale grzecznie na rękach siedzą.

Pojawiam się i znikam, bo mam dużo roboty.
Laby czekają, ledwo się zabrałam z wielką siatą
 Z labami jedzie tylko jedna paczka CN od Beatrycze - nie dałam rady wziąć więcej. Zębuszek dostał buziaka, wciąż jest sierotą Bożą
 Z labami jedzie tylko jedna paczka CN od Beatrycze - nie dałam rady wziąć więcej. Zębuszek dostał buziaka, wciąż jest sierotą Bożą   Szczęściarz też załapał buziaka
 Szczęściarz też załapał buziaka   Lejek i Lisek nie dali
 Lejek i Lisek nie dali  
edit - jeszcze jedno - Bączek i Zębuszek są bardzo spokojni. Jedzą normalnie, bobczą ładnie, wyglądają zdrowo, ale są dziwnie grzeczni, nie demolują itd. Być może oswojeni są, ale grzecznie na rękach siedzą.
- dr_granda
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Lejek i Lisek już u nas w DT, dziękujemy Wszystkim za przechowanie lub/i pomoc w transporcie  Na razie daliśmy im spokój, aby się trochę z nowym otoczeniem oswoili. Są bardzo fajni i bardzo dzicy - biegają, skaczą, terkoczą
 Na razie daliśmy im spokój, aby się trochę z nowym otoczeniem oswoili. Są bardzo fajni i bardzo dzicy - biegają, skaczą, terkoczą   Myślę, że na dniach założymy im wątek.
 Myślę, że na dniach założymy im wątek.
E: Rzecz jasna, że w wątku pozostawimy imiona jak wyżej, mimo, ze Lisek udowodnił, że też mógłby mieć na imię Lejek

Na razie daliśmy im spokój, aby się trochę z nowym otoczeniem oswoili. Są bardzo fajni i bardzo dzicy - biegają, skaczą, terkoczą
 Na razie daliśmy im spokój, aby się trochę z nowym otoczeniem oswoili. Są bardzo fajni i bardzo dzicy - biegają, skaczą, terkoczą   Myślę, że na dniach założymy im wątek.
 Myślę, że na dniach założymy im wątek.E: Rzecz jasna, że w wątku pozostawimy imiona jak wyżej, mimo, ze Lisek udowodnił, że też mógłby mieć na imię Lejek

Ostatnio zmieniony 23 wrz 2013, 10:46 przez dr_granda, łącznie zmieniany 1 raz.

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No to jest dobra wiadomość  Powodzenia w oswajaniu...
 Powodzenia w oswajaniu... 

- 

Dawenna
Mam gorącą prośbę o dodanie wszystkich laborantów (odebranych po 7 lipca tego roku) do sprawozdania  .
.

.
.- 

zagli
Zębuszek się rozkręcił. Już nie jest spokojny. Odliczamy do końca kwarantanny  

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
a nie lepiej żeby labki miały w swoim dziale napisane gdzie trafiają? a nie w odbiorach? jak się potem będzie szukać to trudno będzie znaleźć - a tu - prościej chyba?

- 

zagli
To już do Dawenny pisz jakieś PW, bo tu nie wiem czy zawsze zagląda. Ja wpisałam jak kazała. 
PS - Zębuszek zamienia się w jamnika. Taaaaaki dłuuuugi się robi

PS - Zębuszek zamienia się w jamnika. Taaaaaki dłuuuugi się robi

- 

zagli
Szczęściarz zamieszkał dziś u mnie w pracy, ok 16 zabiera się do drogi do DS   Wszyscy chcą go głaskać, a on nawet nie protestuje
 Wszyscy chcą go głaskać, a on nawet nie protestuje  
edit - zdania się podzielone. Szczęściarz ma 50% fanów, Tango drugie 50 Jeden kolega chciał Szczęściarza od ręki adoptować, ale mu wyjaśniłam, że to nie takie łatwe
 Jeden kolega chciał Szczęściarza od ręki adoptować, ale mu wyjaśniłam, że to nie takie łatwe   Niestety chłopak nie był wyluzowany i musiałam go przykryć. Spod pokrywki pudełka słyszę chrupanie CN. Tango postanowił tu zamieszkać i zamiast w pudełku chce być na kolanach cały czas. Wyjaśniłam mu, że może nie wyglądam, ale jednak tu pracuję
 Niestety chłopak nie był wyluzowany i musiałam go przykryć. Spod pokrywki pudełka słyszę chrupanie CN. Tango postanowił tu zamieszkać i zamiast w pudełku chce być na kolanach cały czas. Wyjaśniłam mu, że może nie wyglądam, ale jednak tu pracuję   Obaj panowie dostali natkę z pietruszki i nać selera. Każdy ma swoje duże pudło. Obok czekają też transportery.
 Obaj panowie dostali natkę z pietruszki i nać selera. Każdy ma swoje duże pudło. Obok czekają też transportery.

edit - zdania się podzielone. Szczęściarz ma 50% fanów, Tango drugie 50
 Jeden kolega chciał Szczęściarza od ręki adoptować, ale mu wyjaśniłam, że to nie takie łatwe
 Jeden kolega chciał Szczęściarza od ręki adoptować, ale mu wyjaśniłam, że to nie takie łatwe   Niestety chłopak nie był wyluzowany i musiałam go przykryć. Spod pokrywki pudełka słyszę chrupanie CN. Tango postanowił tu zamieszkać i zamiast w pudełku chce być na kolanach cały czas. Wyjaśniłam mu, że może nie wyglądam, ale jednak tu pracuję
 Niestety chłopak nie był wyluzowany i musiałam go przykryć. Spod pokrywki pudełka słyszę chrupanie CN. Tango postanowił tu zamieszkać i zamiast w pudełku chce być na kolanach cały czas. Wyjaśniłam mu, że może nie wyglądam, ale jednak tu pracuję   Obaj panowie dostali natkę z pietruszki i nać selera. Każdy ma swoje duże pudło. Obok czekają też transportery.
 Obaj panowie dostali natkę z pietruszki i nać selera. Każdy ma swoje duże pudło. Obok czekają też transportery.- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ucałuj ich na drogę! 
 Podobno do piwa jest niezłe...
Cieszę się, że Chłopaki jadą, choć przed Szczęściarzem długa droga, ale za to na końcu kolega czeka
 choć przed Szczęściarzem długa droga, ale za to na końcu kolega czeka 

No i co? Koledze smakuje CN?zagli pisze: Jeden kolega chciał Szczęściarza od ręki adoptować, ale mu wyjaśniłam, że to nie takie łatweNiestety chłopak nie był wyluzowany i musiałam go przykryć. Spod pokrywki pudełka słyszę chrupanie CN.
 Podobno do piwa jest niezłe... Cieszę się, że Chłopaki jadą,