A tak serio to chyba chwilowo budować nie będziemy, zakupiłam kratki C&C niedługo powinny przyjść i jak się sprawdzą to zostaną, tylko będę musiała jeszcze więcej gdzieś znaleźć i kupić
 A tak serio to chyba chwilowo budować nie będziemy, zakupiłam kratki C&C niedługo powinny przyjść i jak się sprawdzą to zostaną, tylko będę musiała jeszcze więcej gdzieś znaleźć i kupić 
Moderator: pastuszek
 Super!
 Super!

Krateczki c&c! Czekam niecierpliwie na zdjęcia pałacu!
 Krateczki c&c! Czekam niecierpliwie na zdjęcia pałacu!

Mam nadzieję że chociaż jedno z wysłanych zdjęć znajdzie się w kalendarzu choć nie powiem wysłałam swoje ulubione zdjęcie Gerego i prawie ulubione Wiewiórka (ulubione z Wiewiórkiem nie pasowały do kategorii) a to z kablami wyszło też fajnie, czwarte z Taśkiem, Czarnym i Małym jest już zwykłe ale pasujące w kat. W każdym razie na trzech mi zależy a pewnie wszystkie trzy się nie dostaną w końcu każdy chce być w kalendarzu
 Mam nadzieję że chociaż jedno z wysłanych zdjęć znajdzie się w kalendarzu choć nie powiem wysłałam swoje ulubione zdjęcie Gerego i prawie ulubione Wiewiórka (ulubione z Wiewiórkiem nie pasowały do kategorii) a to z kablami wyszło też fajnie, czwarte z Taśkiem, Czarnym i Małym jest już zwykłe ale pasujące w kat. W każdym razie na trzech mi zależy a pewnie wszystkie trzy się nie dostaną w końcu każdy chce być w kalendarzu  fajnie jeśli się choć jeden mój świń w nim znajdzie a resztę będziemy w kolejnych latach forsować
 fajnie jeśli się choć jeden mój świń w nim znajdzie a resztę będziemy w kolejnych latach forsować  

"Ale o zo chozi??"
 "Ale o zo chozi??"