Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Post autor: ANYA »

joanna ch pisze:i nie zeżarli się w kąpieli???
Wszyscy sie przytulali. Na kanapie Lewis z Angelo sie przytulali, a Ryan ich totalnie olal i chcial isc na podloge. Pchal sie na sile, wiec go wypuscilam, a Lewis z Angelo nadal siedzieli przytuleni :D
Moreni

Post autor: Moreni »

Jacy grzeczni w wannie :D
katiusha

Post autor: katiusha »

W SPA zawarli rozejm :lol: Shimmer ma Eldorado :love:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Jednak nieszczęścia jednoczą :D
ANYA

Niestety jak ich puscilam na podloge to zaczely sie zlowieszcze cykania...

Czy wspominalam juz jak Ryan sie zmienil? Teraz juz mnie nie gryzie tylko lize jak Diabelek :yahoo:
Teraz jak cos chce to wspina mi sie po nodze i mnie lize a kiedys mnie bezczelnie gryzl :twisted: No i teraz sie nawet przytula do szyi jak mam go na rekach :jupi:
Arya90

Post autor: Arya90 »

ANYA pisze:Niestety jak ich puscilam na podloge to zaczely sie zlowieszcze cykania...

Czy wspominalam juz jak Ryan sie zmienil? Teraz juz mnie nie gryzie tylko lize jak Diabelek :yahoo:
Teraz jak cos chce to wspina mi sie po nodze i mnie lize a kiedys mnie bezczelnie gryzl :twisted: No i teraz sie nawet przytula do szyi jak mam go na rekach :jupi:
Coś mu dała? :twisted: :lol:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

zaraz zaraz bo już mi się pomyliło - ale to nie Ryan jest odjajczony? Który z nich jest? Czy widzisz różnicę w agresywności? bo ktoś się pytał mnie dziś.
ANYA

JO Ryan i Lewis sa odjajczeni. Nadal nie lubia innych swinek, bo wiadomo, ze charakter sie nie zmieni. Nie polacze ich z innymi swinkami, ale przynajmniej sa razem a przed kastracja musialam ich rozdzielic bo tak sie na siebie rzucali. POzatym bardzo sie wyluzowali; do teho stopnia, ze jak wchodze do pokoju to nie zauwazaja bo tak twardo spia. Przytulaski sie zrobily z nich niesamowite. RYan mnie zawsze gryzl jak go glaskalam i to byl taki maly nerwus zawsze a teraz luzik :D czasami zdarza mu sie ze jeszcze wyjdzie z siebie ale nawet na ramieniu potrafi sie przytulic mi do szyi.
Lewis dawal sie glasakac wczesniej ale tez byl nerwus a teraz sam przychodzi na mizianie. Wczoraj ogladalam serial na sofie i Lewis chodzil kolo mnie i mnie zaczepial....myslalam, ze chce zarelko ale jak go wzielam do siebie to sie przytulil i sobie lezal spokojnie :jupi: nareszcie po tylu latach swinki mi sie oswoily.

Generalnie to polecam kastracje ale tylko pod warunkiem, ze robi ja specjalista
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Zawsze troszkę hormony odpuszczą...
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Arya90 pisze:
ANYA pisze:Niestety jak ich puscilam na podloge to zaczely sie zlowieszcze cykania...

Coś mu dała? :twisted: :lol:
Mocarza Obrazek

No i doczekałaś się w końcu jakiś połączonych świnek...czas podjąć wyzwanie i łączyć kolejne
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”