Wszyscy sie przytulali. Na kanapie Lewis z Angelo sie przytulali, a Ryan ich totalnie olal i chcial isc na podloge. Pchal sie na sile, wiec go wypuscilam, a Lewis z Angelo nadal siedzieli przytulenijoanna ch pisze:i nie zeżarli się w kąpieli???

Moderator: pastuszek
Wszyscy sie przytulali. Na kanapie Lewis z Angelo sie przytulali, a Ryan ich totalnie olal i chcial isc na podloge. Pchal sie na sile, wiec go wypuscilam, a Lewis z Angelo nadal siedzieli przytulenijoanna ch pisze:i nie zeżarli się w kąpieli???

Shimmer ma Eldorado
 Shimmer ma Eldorado 

No i teraz sie nawet przytula do szyi jak mam go na rekach
 No i teraz sie nawet przytula do szyi jak mam go na rekach  
Coś mu dała?ANYA pisze:Niestety jak ich puscilam na podloge to zaczely sie zlowieszcze cykania...
Czy wspominalam juz jak Ryan sie zmienil? Teraz juz mnie nie gryzie tylko lize jak Diabelek
Teraz jak cos chce to wspina mi sie po nodze i mnie lize a kiedys mnie bezczelnie gryzlNo i teraz sie nawet przytula do szyi jak mam go na rekach

czasami zdarza mu sie ze jeszcze wyjdzie z siebie ale nawet na ramieniu potrafi sie przytulic mi do szyi.
 czasami zdarza mu sie ze jeszcze wyjdzie z siebie ale nawet na ramieniu potrafi sie przytulic mi do szyi. nareszcie po tylu latach swinki mi sie oswoily.
 nareszcie po tylu latach swinki mi sie oswoily.MocarzaArya90 pisze:Coś mu dała?ANYA pisze:Niestety jak ich puscilam na podloge to zaczely sie zlowieszcze cykania...
Czy wspominalam juz jak Ryan sie zmienil? Teraz juz mnie nie gryzie tylko lize jak Diabelek
Teraz jak cos chce to wspina mi sie po nodze i mnie lize a kiedys mnie bezczelnie gryzlNo i teraz sie nawet przytula do szyi jak mam go na rekach

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia