Kapsel szuka kumpla [Wałcz] rez.
Moderator: silje
-
Werusiek
Re: Kapsel szuka kumpla [Wałcz]
Tak mi go szkoda
Wzięłabym go gdyby nie to że już adoptuje bialaska. Marzył mi się Tedusiowaty świnek, może za jakiś czas się trafi i drugi, bo rodzice sie narazie na trzecią świnkę nie zgodzą. Trzymam dalej kciuki za wspaniały domek z kolegą/kolegami dla Kapselka! 
-
Szejron
Nie szkodzi, pomyśl w ten sposób-jak byś mogła je odróżnić? Wagowo prawie podobnie...Arya90 pisze:Szkoda, że nie mogę wziąć (Tż się nie godzi), Tadzio miałby brata bliźniaka...
Werusiek, dziękuję, nie tracę nadziei!
Kapselek dalej czeka na kolegę, sam nie skosi trawy...

- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Weź! .... Innego TŻ (Arya90 pisze:Szkoda, że nie mogę wziąć (Tż się nie godzi), Tadzio miałby brata bliźniaka...
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-
Werusiek
AdoptujMonalisa pisze:Weź! .... Innego TŻ (Arya90 pisze:Szkoda, że nie mogę wziąć (Tż się nie godzi), Tadzio miałby brata bliźniaka...znowu)
Jak mi go szkoda! JejkuSzejron pisze:Kapselek dalej czeka na kolegę, sam nie skosi trawy...
-
Pattyy
Jak pokazałam mojemu (samotnemu) Pysiowi to zdj. z Kapslem na koniczynach to mój prosiak zaczął przeraźliwie głośno kwikać
...Może to przeznaczenie...
A Kapselek jak zawsze piękny♥ Trzymam
Za mega supcio domuś
...Może to przeznaczenie...
-
Szejron
Pewnie dlatego, że zobaczył koniczynkę, a ponoć dobraPattyy pisze:Jak pokazałam mojemu (samotnemu) Pysiowi to zdj. z Kapslem na koniczynach to mój prosiak zaczął przeraźliwie głośno kwikać![]()
Kapsel chory, ma zakażenie układu moczowego, będzie dostawał antybiotyk przez 7 dni, dodatkowo Urinovet i BioProtect. Mam nadzieję, że kuracja przyniesie rezultat
-
Pattyy
No,Pysiak na widok wszystkiego do jedzonka to kwiczy
Oj...Tak mi szkoda tych wszystkich chorych świnków
Ale co można poradzić...Wszystkich świnek świata nie da się wyleczyć
Trzymam bardzo mocno
za wyleczenie i super domcio!Kapselek taki śliczny a domku nie ma...
-
Szejron
Kapselek od piątku przyjmuje antybiotyk, niechętnie wcina, ale ze mną żaden knur nie wygrał, więc wszystko jest grzecznie przyjmowane 
W takie upały w ramach ochłody wszyscy panowie (w tym też Kapsel) korzystają z luksusowego SPA w postaci wanny

Tutaj z Misiem

W takie upały w ramach ochłody wszyscy panowie (w tym też Kapsel) korzystają z luksusowego SPA w postaci wanny

Tutaj z Misiem