Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: Harvistek i spółka/Mufiś w obiektywie!

Post autor: katiusha »

Nie pocieszę was..Po 30stce jeszcze przyspieszy :glowawmur:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja jeszcze przed 30, ale życie leci jak szalone... W zeszłym roku zaczęliśmy na poważnie myślec o ślubie... Wszyscy mówili dwa lata, a wy już planujecie... Kupa czasu... Niby tak, ale z drugiej strony pieniążki same się nie uzbierają... Tak czy inaczej już rok minął... Nie wiem kiedy :)
A teraz tak żyję od zamknięcia do zamknięcia (księgowego miesiąca w pracy)...
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Haha moja mama się śmieje, że po 40 życie zapierdziela jak szalone i im później tym gorzej ale jednocześnie uważa, że to genialny okres dla kobiety :D
I tego życia od poniedziałku do piątku lub od 1 do 1...chcę uniknąć... będę walczyć i mam nadzieję, że się uda :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Harvejowa, to kciuki trzymam żeby Ci się udało wszystko poogarniać :fingerscrossed: :buzki:

ja bym chciała mieć z powrotem 25 lat.. i parę decyzji inaczej podjąć no ale za późno ;)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Leci, leci. A jak się pojawiają dzieciaki, to już ucieka sprintem. Wczoraj byłam w ciąży, dziś Tymon ma 3,5 roku, jutro mi pierwszą babę do domu przyprowadzi... :lol:
Harvejowa

:lol: no sumie ;p ja jestem w szoku jak widzę mojego chrześniaka...dopiero co podawałam go do chrztu a teraz ma prawie 6 lat
Harvejowa

Po długiej przerwie jadę odwiedzić moje małe kluseczki :) Co prawda tylko w związku z sobotnio-niedzielnym weselem ale zawsze to szansa na wycałowanie nosków :) ostatecznie wracam do Katowic 17 września...ech...tyle czasu...

Ale pożytkuję czas dalej susząc i nawet robiąc ciasteczka warzywne z płatkami owsianymi, siemieniem lnianym itp.

W dzisiejszą nocną podróż zabieram dwie piękne damy od Telaya, Beza i Mafinka jadą do wspaniałego domu w Katowicach :)
Uznałam, ze wstawię Wam kilka fotek dziewczyn, bo strasznie pusto się tu zrobiło ;(

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Assia_B

Ale piękności! :)

Fajnie, że będziesz miała okazję wyprzytulac Twoją ekipę no i pobyc z Norbertem...

Moje świnki znalazły miejsce na wakacje, więc nie mam już problemu :) Tak czy inaczej my i tak musimy się spotkac jak już wrócisz na stałe :buzki:
Harvejowa

Dzieciaki wyprzytulane, Mufi się bardzo wycofał :(

Asiu mam nadzieję, że nowy rok akademicki będzie bardziej łaskawy :D i wreszcie się uda :fingerscrossed:
Assia_B

Co znaczy wycofał? Co się dzieje :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”