✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Fionka2014
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
Dobrze że tylko po nosie

-
Dropsio
Drops ma dość gładkie plecki i lubi głaskanie, byle by nie dotykać podudzia, boczków i brzusia. Cośka rozwala drapanie po czubku głowy, za uszkami, po nosku i po gładkich boczkach i brzusiu, oraz "masowanie" wzdłuż polędwiczki 

Dokładnie!Lilith88 pisze:Takie świnki indywidualistki "tu mnie pogłaszcz, nie czekaj.. o tu teraz możesz, albo nie odwrócę się o tu tu głaszcz, no nie tak długo.. zwariowałaś kobieto?!"
-
Arya90
Fionka2014 pisze:Dobrze że tylko po nosie![]()
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Gery kiedyś nie tolerował jak się go dotykało po boczkach i pod szyjką, najpierw odkrył, że pod szyjką to jednak fajnie być czasem pomizianym
a teraz już przestał na boczki trzaskaniem zębami reagować, niby gładką ma sierść a taki był niedotykalski. Po za tym moje świnie uwielbiają jak mam dłuższe paznokcie i je drapie i czochram
Wiewiór to właściwie tylko to czochranie akceptuje a głaskanie tylko po nosku i główce 
-
Fionka2014
U nas pieszczochem ewidentnie jest Rivcia 
Jak już się ją złapie -bo tego nadal nie lubi - to odrazu wywala kopytka albo główkę podnosi by po szyji ją drapać
A ostatnio zaczęła pyszczkiem mi w usta celować
jak by chciała buzi dać i tak pyszczek nastawiać
Mój słodziak
Jak już się ją złapie -bo tego nadal nie lubi - to odrazu wywala kopytka albo główkę podnosi by po szyji ją drapać
A ostatnio zaczęła pyszczkiem mi w usta celować
Mój słodziak
-
Dropsio
To tak ja Cosiek! Ale mówię Ci, weź spróbuj złapać w dwa palce przy kręgosłupie, masuj i jedź tak od zadka do szyjki - Cosiek wtedy odpływaLilith88 pisze: Wiewiór to właściwie tylko to czochranie akceptuje a głaskanie tylko po nosku i główce
-
Arya90
To u mnie większy pieszczoch to Ricoś. Lubi jak się go mizia po główce. Aż oczka wtedy przymyka 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
To ja jak chcę dać buziaka to moje świnie się cofają i mam wręcz wrażenie, że się krzywią i mają wyraz mordki taki "feee"
Ale Czarny to mi buzi daje ewidentnie, nawet kilka razy jak go do buzi przystawiłam to sam łepek wyciągnął i pomemlał mnie w usta
on w ogóle jest kochany i np. memla mi palec czy po nodze mojej memla ale nie liże tak jak inne świnki tylko serio z czułością memla jak świnka śwince uszko
A po za tym tak jak pisałam wcześniej Tasiek to tylko się dotknie a on już placek i oczy zamknięte i można go tak miziać aż ręka odpadnie
Dropsio spróbuję, a nóż widelec się uda, swoją droga sama bym odpłynęła jakby mi ktoś tak robił
Dropsio spróbuję, a nóż widelec się uda, swoją droga sama bym odpłynęła jakby mi ktoś tak robił
-
Dropsio
Dropsika tylko w nosek się da cmoknąć, bo jak w usteczka kilka razy próbowałam to kończyłam z świńskimi zębami wczepionymi w wargę/nos/policzek
A Cosiek się odwraca zadkiem z miną "a weź mnie w tyłek pocałuj" 
-
Arya90
ale śmieszni!Lilith88 pisze:To ja jak chcę dać buziaka to moje świnie się cofają i mam wręcz wrażenie, że się krzywią i mają wyraz mordki taki "feee": Ale Czarny to mi buzi daje ewidentnie, nawet kilka razy jak go do buzi przystawiłam to sam łepek wyciągnął i pomemlał mnie w ustaon w ogóle jest kochany i np. memla mi palec czy po nodze mojej memla ale nie liże tak jak inne świnki tylko serio z czułością memla jak świnka śwince uszko
A po za tym tak jak pisałam wcześniej Tasiek to tylko się dotknie a on już placek i oczy zamknięte i można go tak miziać aż ręka odpadnie
![]()