My tez walczymy z miekkimi kupami
Berta i Elma
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Pigi, Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi
Ale super filmik tylko szkoda, ze taki krotki.
-
Dropsio
Ona jak panda wygląda z tymi plamkami wokół oczu!
A jak się przeciąga
A jak się przeciąga
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Dziewczyny ale Wy marudzicie
miałam Wam tylko pokazać jak Pigi biegnie na swoją papkę.. moja wina, że szybko biegnie to i film krótki

nooo.. Pigi to taka moja mała pandzia z tymi oczkami. Wczoraj szkoda, że nie nagrywałam.. po południu siedziała pod hamakiem, Małż poszedł dokarmiać, siada.. nic.. woła "Pigunia, choć na jedzenie" i Pigi przybiegła
Byliśmy też z Frecią. Oczywiście od wczoraj kupka ładna. Jak się znów takie śmierdziele pojawią to mam dać do zbadania. Dostała jakieś tabletki na jelitka póki co. Jeszcze raz pomęczyłam weta o te cysty. Powiedział, że na razie poobserwujemy jak szybko rosną (ale jak skoro po raz kolejny zignorował moje pytania o usg) i jeśli okaże się, że się powiększają to jak Frecia z żołądeczkiem dojdzie do siebie to tniemy.
a kupka brzydka jego zdaniem mogła być od szajskiej karmy.. Że najlepsze są tylko te w stylu CC, nawet CN jest do wywalenia.
Tu nie jest zwykłe dokarmianie przysmakami, choć moje stwory by na ogórka przybiegły bez zastanowienia. Pigi tu sama wstaje na swoją papkę z karmy ratunkowejPani Strzyga pisze:Moje trzeba zachęcać, a i tak Shani najpierw trzy razy klatkę obejdzie a dopiero potem łaskawie ogórka skubnie
to przed porannym sprzątaniem.. czyli reszta jeszcze nie traci cennych kalorii bo wie, że nic nie dostanie..pastuszek pisze:A reszta stada w głębokim śnie pogrążona

nooo.. Pigi to taka moja mała pandzia z tymi oczkami. Wczoraj szkoda, że nie nagrywałam.. po południu siedziała pod hamakiem, Małż poszedł dokarmiać, siada.. nic.. woła "Pigunia, choć na jedzenie" i Pigi przybiegła
Byliśmy też z Frecią. Oczywiście od wczoraj kupka ładna. Jak się znów takie śmierdziele pojawią to mam dać do zbadania. Dostała jakieś tabletki na jelitka póki co. Jeszcze raz pomęczyłam weta o te cysty. Powiedział, że na razie poobserwujemy jak szybko rosną (ale jak skoro po raz kolejny zignorował moje pytania o usg) i jeśli okaże się, że się powiększają to jak Frecia z żołądeczkiem dojdzie do siebie to tniemy.
a kupka brzydka jego zdaniem mogła być od szajskiej karmy.. Że najlepsze są tylko te w stylu CC, nawet CN jest do wywalenia.
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Weź już z tymi karmami...co wet to opinia...oczywiście każdy swoją opinię wygłasza jako najlepszą.... 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Arya90
Ano ciężko utrafić z tymi karmami, ale mi też się wydaje, że CC lepsza, a CN to taka średnia półka. Tyle się mówi o kolorowych karmach, że barwniki itp. a CN przecież ma najróżniejsze kolory chrupeczek, więc sama nie wiem.
-
Dropsio
Ojojoj, Pigutka kochana
Ja sama już nie wiem, jaka karma najlepsza. Doszłam do wniosku, że trzeba nauczyć chłopców jeść granulki z JRFarm Grainless Mix. Wydaje mi się, że ta karma jest fajna i przede wszystkim naturalna. Co do kolorów granulek w CN to też się zastnawiałam już czy to na pewno ok. CC ma całkiem fajne kolory, Brit I Greendows (z tego co pamiętam) też wyglądają ok.
Ja sama już nie wiem, jaka karma najlepsza. Doszłam do wniosku, że trzeba nauczyć chłopców jeść granulki z JRFarm Grainless Mix. Wydaje mi się, że ta karma jest fajna i przede wszystkim naturalna. Co do kolorów granulek w CN to też się zastnawiałam już czy to na pewno ok. CC ma całkiem fajne kolory, Brit I Greendows (z tego co pamiętam) też wyglądają ok.
-
Pani Strzyga
No nie wiem... Moje jedzą CN od urodzenia. Nie mają niedoborów, są ładnie odżywione, zdrowe... Chociaż w sumie jeszcze młode są, więc może to też swoje robi...
-
Dropsio
Bo to dobra karma! Tylko zastanawiam się, czy w granulacie jest odpowiednia ilość wit. C. Obawiam się, że jedynym jej źródłem jest suszona dzika róża, której chyba żadne prosiaki nie jedząPani Strzyga pisze:No nie wiem... Moje jedzą CN od urodzenia. Nie mają niedoborów, są ładnie odżywione, zdrowe... Chociaż w sumie jeszcze młode są, więc może to też swoje robi...
-
Pani Strzyga
Moje witaminę C zjadają z świeżonką. W ogóle u mnie karma jest bardziej przysmakiem niż podstawą diety... Ząbki póki co ładne, białe.
-
Dropsio
Pani Strzyga pisze:Moje witaminę C zjadają z świeżonką. W ogóle u mnie karma jest bardziej przysmakiem niż podstawą diety... Ząbki póki co ładne, białe.