Golępachy i giglacze czyli historia (nie)całkiem normalna.
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Golępachy i giglacze, czyli historia (nie)całkiem normal
Świetnie to wygląda 

Spokojnie, moi chłopcy do dziś na siebie zębami szczękają czasami, ale jak tylko jeden drugiemu z oczu zniknie to zaraz kwik i poszukiwania rozpoczęte - takie to nierozłączki:D
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
dziękujemyPani Strzyga pisze:Świetnie to wygląda

Na początku myśleliśmy,że się będą turlać

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
hahaha zdecydowanie Dużych łatwiej
To teraz będzie u was wesoło, muszę się kiedyś wprosić na kawkę i poznać panienki 
U mnie Foxiątko tak piszczy o wszystko jakby mu się krzywda działa, np. siedzi w domku i Tasiek się wepchnie a on w krzyk i ja na początku myślałam, że Tasiek mu krzywdę robi ale później patrzę on się położył obok niego a mały leży przytulony i krzyczy jakby go kto obdzierał ze skóry
później Tasiek w domku, mały wepchnął się do środka i też alarm a przecież sam tam wlazł 

U mnie Foxiątko tak piszczy o wszystko jakby mu się krzywda działa, np. siedzi w domku i Tasiek się wepchnie a on w krzyk i ja na początku myślałam, że Tasiek mu krzywdę robi ale później patrzę on się położył obok niego a mały leży przytulony i krzyczy jakby go kto obdzierał ze skóry

- Siula
- Kontakt:
Postanowiliśmy zaryzykować. Świnki już w klatce, ale w otwartej. Jednak żadna nie ma ochoty wychodzić.
Pierwszą włożyliśmy Brombę.... no i kwik, bo malutka w strachu... Na to Misia jak wdarła do klatki... No i mała spokój. Potem daliśmy Tosię no i atmosfera trochę zgęstniała, bo ona się Misiaka boi i w tym strachu ma dziwne zrywy, na co Misia reaguje też nerwowo.
W tym momencie jest spokój. Misia jest jednak jak słoń w składzie porcelany jeśli chodzi o ŚR (świńlik relation). No i tak gramoli się do Tosi, kiedy ta się nadal jej boi.
Optymizmu dodają nam jednak takie momenty:

I maleństwo w tunelu

Pierwszą włożyliśmy Brombę.... no i kwik, bo malutka w strachu... Na to Misia jak wdarła do klatki... No i mała spokój. Potem daliśmy Tosię no i atmosfera trochę zgęstniała, bo ona się Misiaka boi i w tym strachu ma dziwne zrywy, na co Misia reaguje też nerwowo.
W tym momencie jest spokój. Misia jest jednak jak słoń w składzie porcelany jeśli chodzi o ŚR (świńlik relation). No i tak gramoli się do Tosi, kiedy ta się nadal jej boi.
Optymizmu dodają nam jednak takie momenty:

I maleństwo w tunelu

- Siula
- Kontakt:
Po dźwiękach wiemy, kiedy Misia podchodzi do Tosi... bo słychać... takie właśnie nie wiadomo co... A ten nasz głupkowaty Misiek to tylko np. z miski tosiowej chce podjeść.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wspaniale
jak słyszysz że się kłócą to zabierz lepiej im legowiska i tunel skoro Tosia w nim siedzi to może go sobie przywłaszczyć l

jak słyszysz że się kłócą to zabierz lepiej im legowiska i tunel skoro Tosia w nim siedzi to może go sobie przywłaszczyć l
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ależ pięknie
A maleństwo jaka pozycja

- Siula
- Kontakt:
Malutka Bromba leży w tunelu. Ona nikogo nie zaczepia, jest kochana, girki wyciąga
Legowisko im zabrałam, mają dwie miski i dwa poidła.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pięknie wypoczywają
Misia rządzi?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM