Mysza, Winyl i Zołza

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Pani Strzyga

Re: Karinka i Karmelcia

Post autor: Pani Strzyga »

Na drewnianym płotku trochę czasu jej się zejdzie. Ja przy gryzących świnkach bym się bała metalowej siatki - żeby nie poraniły pyszczków..
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Jakby ktoś się zastanawiał dlaczego nie ma info- cała nasza 4 jest ugotowana. Świnki się chłodzą jak tylko mogą. My też. Na dniach im pewnie manicure zrobimy.
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Arya90

Post autor: Arya90 »

Wcale się nie dziwię. My też zdychamy :shock:
Szejron

Post autor: Szejron »

Chyba każdy ma dość, podobno w następnym tygodniu ma być chłodniej
Pani Strzyga

Szejron pisze:Chyba każdy ma dość, podobno w następnym tygodniu ma być chłodniej
Oby...
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Muszę moje panie pochwalić. Karmelkę szczególnie. Miały wczoraj manicure robiony. Obie spokojne, choć kilka razy zdarzyło im się wyrwać łapkę, ale to można zliczyć na palcach jednej ręki. Karmela bardzo spokojnie to zniosła i nie chciała nas dziabać. Karinka z kolei miała akcję: to ja się odwrócę dupką do gilotynki i zacznę lizać dużej rękę... :D
Po wszystkim dostały soczystego ogóra za współpracę :)
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Pani Strzyga

Kochane dziewczyny :)
Arya90

Post autor: Arya90 »

Ale fajnie! :)
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Łomatko, zaniedbałam temat! Mamy się dobrze, ładnie jemy witaminkę C, nie marudzimy. I czasem kwiczymy by do nas zaglądać- czyli wróciłam z pracy, coś chciałam zrobić w domu zanim do dziewczyn zaglądnęłam, stałam przy wejściu do pokoju z nimi, a tu słyszę kwik :D Dopóki nie weszłam im się pokazać, piłowały mordki :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Swinki mają pierwszeństwo :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”