u,Bylo czytac wczesniej goomi pisala,ze kalendarium dane ze starego kalendarza,to tylko prezentacja wygladu, potem doda sie odpowiednie datyDamiangaw pisze:A ja tam nie wiem, nie chcę nic narzucac, ale daty są złe... Znaczy sie dam na przykładzie maja . 18 to jest niedziela, a w kalendarzu pisze, że 20. Nie wiem, czy to tak specjalnie, i będą poprawki, nie znam się ;D Zauważyłem, napisałem
KALENDARZ 2014 - konkurs foto :)
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: KALENDARZ 2014 - konkurs foto :)
I dla wszystkich starczy i nie trzeba się będzie bić i siedzieć przy komputerze czekając na założenie wątku z kalendarzami? A czy dla weterynarzy będą jak w zeszłym roku?
Juz nie moge sie doczekac az bedzie gotowy do kupienia w poprzednim roku po ile one byly?
Ja bym chciałą jedną sztukę, można mnie gdzieś dopisać?
Jeszcze nie przyjmuja zamowien Dopiero powstanie watek z aukcja
Widziałam jakiś czas temu w zwierzyńcu kalendarz z tego roku i był tam mój Elvis, który jeszcze wtedy nie był mój
Może zróbmy już wątek ze wstępnymi deklaracjami kto ile szt kupi. Łatwiej będzie estymować jaki nakład zamówić w drukarni.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Moi drodzy, będzie wątek z przedpłatami jak tylko ustalimy u kogo w poszczególnych miastach będzie można odebrać kalendarze osobiście, po ile będą kalendarze i ile będzie kosztować wysyłka. Będą naturalnie darmowe kalendarze dla wetów