Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Lewis nie siegal po ogorka. On chce sie dostac do klatki po Alfa, zawsze tak robi i zawsze musze po nim sprzatac. On robi najwiekszy syf w domu 

To tak jak u mnie Franio zupełnie zdemoralizował mojego Pinkiego 

Oj dba o Ciebie, żebyś się czasem nie nudziłaANYA pisze:On robi najwiekszy syf w domu

Albo zebym nie miala czasu brac go na receAnn pisze:Oj dba o Ciebie, żebyś się czasem nie nudziłaANYA pisze:On robi najwiekszy syf w domu

Ryan dzisiaj pogonil Alfa a ten zwial, wiec moze wszystko wroci do normy i Ryan znowu bedzie krolowal.
Dal sie ladnie poglaskac pod brodka i nie odgryzl mi palcow.
Diabelek ma znowu ostatnio schizy i sie wszystkiego boi, Angelo jakis grzeczniejszy sie zrobil i chetniej wychodzi na wybieg niz wczesniej. Diablo jak tylko sie rusze to ucieka - dziwne to bardzo. On ma takie odchylki. Jak mu przejdzie to nic go nie ruszy, bo to takie male wszedobylskie jest i ciekawskie, ciagle gada sobie pod nosem.
Ryan mi dzisiaj znowu wlazl do szafy jak szukalam sukienki

Chyba chciałaś napisać: zasikaćANYA pisze:chyba chcial mi pomoc wybrac....

Ale jak kazalam mu wyjsc z szafy to wyszedl bez pyskowania. On jest jednak kochany. Kazalam mu zawrocic jak chcial mi z pokoju uciec i tez wrocil. Chociaz Lewis i Diabelek tez sie sluchaja. Jak kaze Diabelkowi wracac to klatki to ladnie wraca i nie musze go lapac tylko, ze sobie cos tam pod nosem mruczy ciagle, ale to gadula straszna.
I Ty mówisz, że masz niegrzeczne świnki !
A taki posłuch masz 

Rany, zebys Ty widziala moj pokoj wieczorem... U mnie swinki non stop biegaja na zmiane. Nie ma tak, ze sa wszystkie zamkniete i nie pojde spac bez sprzatania bo rano sie o cos potkne, np o gore bobkow czy porozwalane pudelka.Ann pisze:I Ty mówisz, że masz niegrzeczne świnki !A taki posłuch masz
Nie ma lekkoANYA pisze:Rany, zebys Ty widziala moj pokoj wieczorem... U mnie swinki non stop biegaja na zmiane. Nie ma tak, ze sa wszystkie zamkniete i nie pojde spac bez sprzatania bo rano sie o cos potkne, np o gore bobkow czy porozwalane pudelka.Ann pisze:I Ty mówisz, że masz niegrzeczne świnki !A taki posłuch masz

To są takie jedyne w swoim rodzaju niespodzianki od nich