Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: Ponad 8kg szczęścia & 15 tymczasów/kolejna dzidzia
Widzisz, Cynthia, świnki ci się rozejdą, jak świeże bułeczki
Tylko je odchować i posyłać w świat 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Nie ma jej, ani jej wątku, bo jeszcze nie założyłam. Zwyczajnie się nie wyrabiam z tym problemem. Zresztą dziewczyny wcześniej niż 20-25 sierpnia się ode mnie nie ruszą, więc.... nie śpieszę się. I nie wiem, czy Masza nie będzie do adopcji z Bubą... Czas pokaże...Izerka pisze:Czy masza jest do adopcji bo na głównej stronie jej nie ma?
Dziś bąbelki skończyły tydzień, potem im zrobię ważenie.
Buba się zagoiła
Duchota nieznośna
-
Izerka
Ok a dlaczego dopiero w sierpniu? przepraszam ze pytam ale nie doczytałam całego watku
I jeszcze jedno pytanko zupełnie nie z watkiem ale chyba do najbardziej kompetentnej osoby. Byłysmy dzis z córka w zoologu bo tam karmę dla psaka nabywamy i oczywiscie zawsze zagladamy do prosiaczków biednych ,no tak przez ostatnie 4 mies. widywałysmy tą sama swinke - samca albinoska nikt go nie chciał a dzis wziełysmy go na ręce a on może niecałe 200gram waży - same kosteczki płacze jakby go wszystko bolało i ma paraliz tylnych nózek . No jak mnie krew zalała ......
Zrobiłam burde że jak tak traktuja to ja go przkaze fundacji ...... ale nie po konsultacji telefonicznej z włascicielem panie dosta ły pozwolenie tylko na wizyte u wet. Oczywiście sprawdze czy tam były . I jezeli nie to jaką kontrol moge nasłac na ten sklep
To juz nie pierwsza tak chora świnka tamte w dziwnych okolicznosciach znikały 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wszystkie świnki są z są pointerwencyjne, spotykały się z samcem i dopiero po 20 sierpnia będzie można zdiagnozować z całą pewnością, czy nie są ciężarne.
Paraliż pewnie wywołany niedoborami witaminy, waga - to jest niedożywienie wręcz skrajne, jeśli on ma ponad 4 miesiące, jeśli się nim nikt nie zajmie, prawdopodobnie umrze. Albo zostanie uśpiony. Skoro świnka jest chora, nie sprzedała się, po co się upieraj by ją trzymać, naraża ich to tylko na koszty. Wydaje mi się, że żeby cokolwiek zadziałać, przydałyby się świnkowe fotki, podaj mi na PW adres sklepu proszę.
Paraliż pewnie wywołany niedoborami witaminy, waga - to jest niedożywienie wręcz skrajne, jeśli on ma ponad 4 miesiące, jeśli się nim nikt nie zajmie, prawdopodobnie umrze. Albo zostanie uśpiony. Skoro świnka jest chora, nie sprzedała się, po co się upieraj by ją trzymać, naraża ich to tylko na koszty. Wydaje mi się, że żeby cokolwiek zadziałać, przydałyby się świnkowe fotki, podaj mi na PW adres sklepu proszę.
-
Assia_B
Ja też nie wiem jak DanBea ogarnia to stado... Muszą to być czary mary 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja też nie wiem, powiem Wam natomiast jak to będzie po pierwszym sprzątaniu
..... Bąble dziś skończyły tydzień. 
-
Assia_B
Tydzień
A wiesz, że Alvin jutro kończy 11 miesięcy? Za miesiąc świętujemy roczek
Pamiętasz jaki był mały jak mi go dałaś 
A wiesz, że Alvin jutro kończy 11 miesięcy? Za miesiąc świętujemy roczek
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pamiętam słodziaka
I pamiętam Imbirka, on wysiadał w Częstochowie
Nie bardzo mam czas na zakładanie wątków, czeka mnie najazd gości. A tu już mam zgłoszenia na świnki i w sumie ze trzy w rezerwacjach już
Nie bardzo mam czas na zakładanie wątków, czeka mnie najazd gości. A tu już mam zgłoszenia na świnki i w sumie ze trzy w rezerwacjach już
-
Pani Strzyga
Szybciutko zleciał ten tydzień 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Groteska to sama skóra i kości, szkielecik, zgubiła 115g