Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Ponad 8kg szczęścia & 14 tymczasów
Mi to w ogóle brak słów, dlatego się tu nie wypowiadam
, ale wczoraj, jak z mamą z lasu wracałyśmy z trawą dla frędzli, to jej opowiadałam, (zresztą wcześniej jej fotki maluszków nowo narodzonych pokazałam) to nie uwierzyła mi, że 1 osoba ma tyle świń.... 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Tu-Tu
Wydaje mi się że kiedyś mówiłaś że chcesz mieć swoje stadko 15-stu świnek.
,marzenie aktualne?

,marzenie aktualne?
-
Tu-Tu
I ty sie dziwisz?Ja jak o tym przeczytałam to też nie wierzyłamAsita pisze:Mi to w ogóle brak słów, dlatego się tu nie wypowiadam, ale wczoraj, jak z mamą z lasu wracałyśmy z trawą dla frędzli, to jej opowiadałam, (zresztą wcześniej jej fotki maluszków nowo narodzonych pokazałam) to nie uwierzyła mi, że 1 osoba ma tyle świń....
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Nie martwcie się, znajomym też się szeroko oczy otwierają, jak słyszą, że mam tyle świnek
A będzie jeszcze więcej, bo Lulu ma w sobie grzdyla
Słuchajcie, czasem nie ma wyjścia. Są wakacje, sporo domów tymczasowych zawiesza działalność, bo wyjeżdża, bo się remontuje, to normalne. Były świnki i coś trzeba było na to zaradzić - za parę dni pojedzie Aslaug, więc jedna klatka z pokoju zniknie (Tesia z dzieciarnią przeprowadzi się do większego lokum). Jakoś dajemy radę, choć nie powiem, łatwo nie jest. A jak pomyślę o nadchodzącym sprzątaniu, to mi się słabo robi... Ale jak się spojrzy na te mordki kochane, to zapomina się o wszystkich niedogodnościach...
Siwy właśnie siedzi w misce i je płatki górskie
Moja Flow i Whisper jedzą z miski razem z Małą Raspberry, zaakceptowały ją totalnie. Strasznie to raduje serce moje
Słuchajcie, czasem nie ma wyjścia. Są wakacje, sporo domów tymczasowych zawiesza działalność, bo wyjeżdża, bo się remontuje, to normalne. Były świnki i coś trzeba było na to zaradzić - za parę dni pojedzie Aslaug, więc jedna klatka z pokoju zniknie (Tesia z dzieciarnią przeprowadzi się do większego lokum). Jakoś dajemy radę, choć nie powiem, łatwo nie jest. A jak pomyślę o nadchodzącym sprzątaniu, to mi się słabo robi... Ale jak się spojrzy na te mordki kochane, to zapomina się o wszystkich niedogodnościach...
Siwy właśnie siedzi w misce i je płatki górskie
Moja Flow i Whisper jedzą z miski razem z Małą Raspberry, zaakceptowały ją totalnie. Strasznie to raduje serce moje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wybacz ale nie dziś, po prostu się nie wyrabiam ze wszystkim, proszę o cierpliwość 
-
Tu-Tu
Jakoś wytrwamy,a ty okiełznaj to stadoCynthia pisze:Wybacz ale nie dziś, po prostu się nie wyrabiam ze wszystkim, proszę o cierpliwość
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Tzn. 20 świnek?
Wow! Masz parobków do sprzątania itd.?
Normalnie podziwiam.
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
23 mam pomagiera, ale wyjechał na 3 tygodnie
-
Pani Strzyga
Lulu jest przepiękna
No jasne, trzeba jakoś sobie radzić...
No jasne, trzeba jakoś sobie radzić...