Czupurku jedz ładnie, a my już szykujemy dla ciebie "misiakówkę"
Czupurek do adopcji [Kraków]
Moderator: silje
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Czupurek do adopcji [Kraków]
Czupurku nie daj się
Wiesz, jakby Duża źle się tobą opiekowała
to my z Czereśniakiem odbijemy Cię
Taki przystojniak z ciebie, więc się nie wygłupiaj
-
Schuyler
I jak ma się Czuperek, zdrowieje?
Próbowałaś łączyć go z innymi świnkami, jak tak, to jak reaguje? Bo ja poszukuję jakiegoś spokojnego samca do mojego świniaka
Masz jeszcze jakieś jego zdj? 
-
miŁOŚniczka
Dawno nas nie było. Czupurek robi malutkie postępy w rekonwalescencji, ale bardzo, bardzo się cieszymy nawet z tych najmniejszych kroków do zdrowia
Mało przybiera na wadze i być może będzie wymagał już stałej opieki weterynaryjnej, ale poza tym potrafi dawać wiele radości - donośnym i dłuuuuuugim kłiiiiiiikiem przypomina o swojej obecności i dopomina się przysmaków - problemem jest to, że w tej chwili potrafi zjadać tylko miękkie rzeczy, np. jabłko, arbuz, zielenina (ale ta w nadmiarze powoduje wzdęcia, a coś jeść musi
)
Kilka fotek Czupurka

Mało przybiera na wadze i być może będzie wymagał już stałej opieki weterynaryjnej, ale poza tym potrafi dawać wiele radości - donośnym i dłuuuuuugim kłiiiiiiikiem przypomina o swojej obecności i dopomina się przysmaków - problemem jest to, że w tej chwili potrafi zjadać tylko miękkie rzeczy, np. jabłko, arbuz, zielenina (ale ta w nadmiarze powoduje wzdęcia, a coś jeść musi
Kilka fotek Czupurka
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Jak tam Czupurek ?
śliczny rozczochrany prosiaczek
Obecnie zaczynam rozglądać się za kolegą dla mojego Bruna który nie dawno stracił kolegę Teodora( wcześniej Ty Świnio adoptowany w marcu od twojejwiernejfanki). Kraków też nie daleko 
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
-
miŁOŚniczka
Czupurek pozdrawia
Przede wszystkim serdecznie dziękujemy DanBei za karmę, która uratowała Czupurka od śmierci głodowej
Czupurek stracił dolne siekacze. Zjadł już całe zapasy karmy ratunkowej i widmo głodu niepokojąco się zbliżało. A tu przyszła paczka-niespodzianka dla Czupurka, a tam pyszności. Teraz Czupurek siedzi na domku i wniebogłosy wrzeszczy - daaaaaawaaaaj karmę od DanBei! Nic innego nie będę jadł! Daaaaawaaaaaj natychmiast!
A kiedy już sobie poje, leży zrelaksowany i zadowolony... aż do następnego wołania o jedzenie

Przede wszystkim serdecznie dziękujemy DanBei za karmę, która uratowała Czupurka od śmierci głodowej
A kiedy już sobie poje, leży zrelaksowany i zadowolony... aż do następnego wołania o jedzenie
- Inez1989
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Witam.
Jak się czuje Czupurek? Wszyscy się tutaj zastanawiamy czy Jego stan jest stabilny?, jakie są postępy w leczeniu Czupurka? Prosimy o jakiś post. 
-
miŁOŚniczka
Hurrra, hurrra, hurrra!
Właśnie wróciliśmy z wizyty od pana doktora i pierwszy raz właściwie nie trzeba było robić korekty. Czupurek znalazł swój czupurkowy sposób na ustawienie szczęki i ścieranie zębów. Jeszcze trochę krzywo, ale sam je i sam ściera. No jest bosko!!!
Myślę, że mam prawo powiedzieć "już zdrowy!"
I jednej bardzo sympatycznej osobie dziękujemy za radę i wskazówki jak masować, żeby pomóc
Myślę, że mam prawo powiedzieć "już zdrowy!"
I jednej bardzo sympatycznej osobie dziękujemy za radę i wskazówki jak masować, żeby pomóc
- Inez1989
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Hurrra!
Zostaje na stałe u Pani?, czy wciąż szuka domu?
Zostaje na stałe u Pani?, czy wciąż szuka domu?