Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Harvistek i spółka/Mufiś w obiektywie!
Moi rodzice ograniczają się do zrywania mleczy dla swojego królika 

Ale to już jest coś
Ja czasami jak patrzę na zaangażowanie moich rodziców w wielu sytuacjach, jak się stresują niektórymi rzeczami bardziej niż ja... np. po wstępnych natychmiast zadzwoniłam do taty i powiedziała mu, że może być spokojny bo poszło mi bardzo dobrze i okazało się, że jest mniej chętnych niż miejsc na mgr xD a on kochany dzwonił 3 razy w dniu wyników, czy już są i jak ;p Pomagają w każdej możliwej sytuacji... i aż mi głupio wtedy, że w ogóle czasem na nich narzekam...ech...ile ja bym dała, żeby mieli więcej spokoju ducha 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Harvejowa, ja mam to samo z moją mamą... Jest najlepsza, jak nie mieszkam z nią (a to się zdarza tylko na wakacje i Boże Narodzenie) to sama chodzi co 2 dni po trawę dla frędzli. Zielsko się suszy już w całym domu u niej, bo na strychu miejsca zbrakło, a ona mówi, że jej się te suszki wiszące podobają
A czasem tak bywa, że jestem dla niej niemiła albo z moją siostrą gadamy, że ma dziwne zachowania...Jak to "stara matka"
Czasem bym chciała, żeby ona do mnie też powiedziała, że jej się coś we mnie nie podoba...Ale nigdy nie mówi...A nie, mówi, że mam bajzel w dokumentach, jak coś zgubię
Tak to jest z tymi najbliższymi

Tak to jest z tymi najbliższymi

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
słodki kudłaty świnko-nalesnik 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Moja mama ma bardzo dyplomatyczną naturę i co prawda niby nie mówi, ze coś jej się nie podoba, ale widzę to ściągnięcie brwi , o ułamek sekundy dłuższe milczenie. Wszystko trwa moment, a ja i tak wiem, że nie spełniłam oczekiwań.
I w sumie dopiero od niedawna jestem na tyle pewna siebie, by mnie to nie prześladowało tygodniami
Bo wcześniej, mimo, że mówiłam "moje zycie, moje wybory" to strasznie się gryzłam z każdym przejawem braku akceptacji 
Ale myślę, ze ona nawet sobie z tego nie zdaje sprawy.
I fajne jest to, ze odkąd mieszkamy osobno, urodziłam dzieciaki i wyszłam za mąż, częściej mówimy sobie, ze się kochamy, że jesteśmy dla siebie ważne. A dziewczęta zawsze wygłaskuje, jak przyjedzie do nas
Bo szczurki tylko z daleka ogląda z tymi ściągniętymi brwiami 

Ale myślę, ze ona nawet sobie z tego nie zdaje sprawy.
I fajne jest to, ze odkąd mieszkamy osobno, urodziłam dzieciaki i wyszłam za mąż, częściej mówimy sobie, ze się kochamy, że jesteśmy dla siebie ważne. A dziewczęta zawsze wygłaskuje, jak przyjedzie do nas

Ściągnięte brwi
moja mama też ma swoje minki i każdą znam doskonale ;p Najbardziej boli jak w taty oczach widzę rozczarowanie ale hmmm....dawno nie widziałam ;p ostatnio tylko powiedział, że jest rozczarowany moją decyzję ale w tak głupiej kwestii, że śmiać mi się z tego chciało
Asita u Ciebie też Twój wakacyjny powrót do domu jest okresem wielkiej radości ? przynajmniej na początku
Ja już usłyszałam od mojej Izuś ale bierz neopersen przed przyjazdem

Asita u Ciebie też Twój wakacyjny powrót do domu jest okresem wielkiej radości ? przynajmniej na początku

Ja już usłyszałam od mojej Izuś ale bierz neopersen przed przyjazdem

Tata to zupełnie inny temat
U niego się poluje na zadowolone miny, bo prawie ich nie używa 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Nie, no lubię mieszkać z mamą
Ale tylko na święta i wakacje
Bo nie wyobrażam sobie, żebyśmy mieli mieszkać z mamą razem z M. 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Takie opcje to w ogóle nie wchodzą w grę...ja się trochę dziwie czuję nawet jak N tylko u mnie nocuje 

Ja z moimi rodzicami wytrzymuję max 3-4 dni, potem już chcę do domu