✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre
Ja też am problem z soleniem, więc dosalam stopniowo. I czasem rosół jest zbyt mdły, czasem ciut przesolony. Ale tragedii nie ma 
-
Telaya
Dobrze, że zajrzałam tutaj po obiedzie, bo jeszcze bym się pośliniła
U mnie dzisiaj pene z kurczaczkiem, pieczarkami, cebulką i brokułem w sosie grzybowo-śmietanowym
A dla tych bardziej włochatych cykoria i botwinka 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Łooo też dobre
Ja robię albo coś z brokułem albo z grzybkami ale czemu by nie połączyć
U mnie świnki od niedzieli mają botwinkę, tyle od Siuli dostały, że jeszcze nie przejadły ale już dziś skończą na pewno 
-
Pani Strzyga
Jedzenie, jedzeniem (nadal mi ślinka cieknie), ale ja to bym chciała zdjęcia jakieś obejrzeć 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Jakbym to ja napisała, to by oznaczało, że TŻ dostał cykorię i botwinkę bo włochatyTelaya pisze:Dobrze, że zajrzałam tutaj po obiedzie, bo jeszcze bym się pośliniłaU mnie dzisiaj pene z kurczaczkiem, pieczarkami, cebulką i brokułem w sosie grzybowo-śmietanowym A dla tych bardziej włochatych cykoria i botwinka
Mi już od rana cieknie ślinka, jak wróciłam tu na wątek
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Kontakt:
Mniam mniam kalafior
A moje świnki robią teraz "mniam mniam trawencja
" 
- Asita
- Kontakt:
Lilith, czy to Ty pisałaś, że suszony groch nie wzdyma?
- Lilith88
- Kontakt:
- Asita
- Kontakt:
No więc właśnie dobrze pamiętałam
Żeśmy u Ann rozmawiały na temat tego groszku 
-
meiss
Hej hej 
Moja Gagulka też taki Szatan jak Wiewiórek jest, czasami usiedzi kilka minutek na kolanach, ale jak się jej znudzi to wszędzie chce wtyknąć swojego nosa, tylko by zwiedzała - kij, że po raz enty to samo miejsce, ale może ono się zmieniło od ostatniego razu, hehe.
Na którejś stronie pisałaś o swoich problemach z włosami (gdzies tam skończyłam czytanko, jeszcze czeka mnie ze 40 stron
, ale napiszę to teraz, bo potem zapomnę), wydaje mi się, że ziołowe szampony Tobie nie służą. Ogólnie zioła mają tendencję do przesuszania włosów czy skóry, dlatego trzeba je stosować z umiarem, raz na jakiś czas, a w przypadku przesuszonych włosów to tylko będzie potęgowało ich przesuszanie. Może lepiej stosować szampony z jakimiś delikatnymi silikonami, które zrobią ochronną otoczkę na włosach.
Ja z moimi rozjaśnianymi od wielu lat włosami stawiam na olejowanie, a jeśli chodzi o wypadanie (straciłam masę włosów, najczęściej po zimie wypadają mi garściami) to stosuję Jantar do skóry głowy, u mnie zatrzymał w większym stopniu wypadanie i przyspieszył wzrost "baby hair" - mam całą głowę w małych antenkach, a niektóre kosmyki składają sie tylko z tych hodowanych włosków, bo nie ma w nich już żadnych długich, po ty widać jak wiele ich wypadło...
Włosomaniaczką nie jestem, ale czasami korzystam z rad tych znanych w internetach (blondhaircare czy Anwen) i mimo wieloletniego rozjaśniania włosy mam w jako takim stanie, choć wiadomo, nigdy nie będą idealne i niezniszczone.
Pozdrawiam!
Moja Gagulka też taki Szatan jak Wiewiórek jest, czasami usiedzi kilka minutek na kolanach, ale jak się jej znudzi to wszędzie chce wtyknąć swojego nosa, tylko by zwiedzała - kij, że po raz enty to samo miejsce, ale może ono się zmieniło od ostatniego razu, hehe.
Na którejś stronie pisałaś o swoich problemach z włosami (gdzies tam skończyłam czytanko, jeszcze czeka mnie ze 40 stron
Ja z moimi rozjaśnianymi od wielu lat włosami stawiam na olejowanie, a jeśli chodzi o wypadanie (straciłam masę włosów, najczęściej po zimie wypadają mi garściami) to stosuję Jantar do skóry głowy, u mnie zatrzymał w większym stopniu wypadanie i przyspieszył wzrost "baby hair" - mam całą głowę w małych antenkach, a niektóre kosmyki składają sie tylko z tych hodowanych włosków, bo nie ma w nich już żadnych długich, po ty widać jak wiele ich wypadło...
Włosomaniaczką nie jestem, ale czasami korzystam z rad tych znanych w internetach (blondhaircare czy Anwen) i mimo wieloletniego rozjaśniania włosy mam w jako takim stanie, choć wiadomo, nigdy nie będą idealne i niezniszczone.
Pozdrawiam!