Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia naszych klatek
175 x 70Monalisa pisze:No, ale to to jest chyba ze 160 na 80?Albo im więcej.

co do łączenia...nasze polskie średnio się łączą z C&C....
pięterko jest w całości z polskiego odpowiednika i z ich złączkami bo inaczej nie dało rady zrobić...
polskie złączki są za luźne lekko na kratki C&C bo mają też inną budowę te polskie...
ale ogólnie daje rade połączyć je w całość

Co jakiś czas wpadam na ten wątek i przeglądam sobie zdjęcia Waszych pięknych klatek i zdaje siebie sprawę z tego, że klatka mojego Tolka nie została jeszcze pokazana publicznie
Nie jest to jakieś działo sztuki ani żadne cud, miód i orzeszki, ale Tolkowi nie może być tam jakoś źle

i jeszcze organizer Tolusiowych rzeczy:

i jeszcze organizer Tolusiowych rzeczy:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
ja tez nie, zmień stronę hostingującą
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Dokładnie. Nie widać. Z fotosika.pl wrzuć np.
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Bardzo przepraszam za to, że nie było widać zdjęć, ale myślałam że to tylko na moim laptopie tego nie widać
Całość może nie prezentuje się jak Wasze klatki, ale myślę że źle też nie jest

Paśnik został wykonany przez mojego tatę z ... paśnika dołączonego do klatki (takiego zwykłego, prostego). Wystarczyło tylko zagiąć rogi i trochę go wygiąć i oto jest ...

Uwielbiam robić coś dla Tolka, a legowiska to już w szczególności - wystarczy stara koszulka i kilka polarów

Całość może nie prezentuje się jak Wasze klatki, ale myślę że źle też nie jest

Paśnik został wykonany przez mojego tatę z ... paśnika dołączonego do klatki (takiego zwykłego, prostego). Wystarczyło tylko zagiąć rogi i trochę go wygiąć i oto jest ...

Uwielbiam robić coś dla Tolka, a legowiska to już w szczególności - wystarczy stara koszulka i kilka polarów

[quote="Lilith88"]Tak mieszkają w 120 moje miśki

Z kąd masz taki koszyczek na sianko???

Z kąd masz taki koszyczek na sianko???