Czy ktoś próbował karmę Burgess?
Suchy pokarm
Moderator: pastuszek
-
pagzik
Re: Suchy pokarm
Moj Boczek od zawsze głównie CN, kupiałm CC i Brit, ale w ogóle nie chce ruszyć 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Już był poruszany temat tej karmy. Cofnij się do strony 47.
-
Moreni
A co sądzicie o Magic Line Świnka Morska Vitapolu? CN w sklepie wyszła i Luby kupił w zastępstwie. Na pierwszy rzut oka wygląda nieźle...
-
pagzik
Plus że bez ziaren, ale na pierwszy rzut oka widać, że mocno barwiona. Nie mogę znaleźć składu
- Lilith88
- Kontakt:
Zależy która, bo widzę, że jest kilka. Ona wygląda tak?

Czy chodzi o tą z samych kolorowych granulek?
Ta ze zdjęcia ma dobry skład. Tej drugiej nie mogę znaleźć ale tak jak pisze pagzik jest dziwnie kolorowa, więc sądzę, że ma strasznie dużo sztucznych barwników co ją dyskredytuje.

Czy chodzi o tą z samych kolorowych granulek?
Ta ze zdjęcia ma dobry skład. Tej drugiej nie mogę znaleźć ale tak jak pisze pagzik jest dziwnie kolorowa, więc sądzę, że ma strasznie dużo sztucznych barwników co ją dyskredytuje.
-
Moreni
O, właśnie o tą z Twojego zdjęcia chodzi, Lilith. Tylko w moim opakowaniu było znacznie więcej buraków.
- Lilith88
- Kontakt:
To chyba spokojnie możesz dać śwince. Nie wiem co jest na opakowaniu w składzie ale z tego co znalazłam na necie to wygląda całkiem dobrze 
-
Moreni
Na opakowaniu piszą tak:
"Mieszanka paszowa pełnoporcjowa. Skład: mąka kukurydziana, mączka z lucerny,marchew suszona, brokuł suszony, nasiona dyni obłuszczone, jabłko suszone, burak suszony, koper, banan kora wierzby suszona, kora cynamonu suszona, kwiat hibiskusa suszony, czerwona papryka, topinambur"
"Mieszanka paszowa pełnoporcjowa. Skład: mąka kukurydziana, mączka z lucerny,marchew suszona, brokuł suszony, nasiona dyni obłuszczone, jabłko suszone, burak suszony, koper, banan kora wierzby suszona, kora cynamonu suszona, kwiat hibiskusa suszony, czerwona papryka, topinambur"
- Lilith88
- Kontakt:
No to to samo znalazłam w internecie. Wygląda ok 
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
A jaka % zawartość tłuszczu, białka i włókna?