Jak dodać zdięcie do postu?
Moderator: Pulpecja
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Jak dodać zdięcie do postu?
Takie informacje są na forum, wystarczyło poszukać http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =17&t=2278
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
o ja też miałam z tym problem
najpierw otwierasz w przeglądarce zapodaj
potem po lewej masz zielone paski , 4 to -NA FORUM - zaznacz go
wyskoczą ci takie kratki wybierz plik , to trzeba wcisnąć pierwszy . przerzuci cię na zawartość komputera . ja mam fotki do dodania , na pulpicie . zaznaczam odpowiednią i ona wskakuje na zapodaj , można wrzucić po kolei 5 sztuk ( powtarzając czynność - wybierz plik ) . potem zaznacz rozmiar miniaturki 500 na 500 .
potem kliknij niżej ZAPODAJ
WYSKOCZY CI NA GÓRZE DWA ZIELONE PASKI pokaż (albo wstaw , nie pamiętam ) pojedynczo albo razem . i niżej w 3 oddzielnych okienkach wyskoczą linki . musisz wybrać 3 okienko ( BBC ) skopiować trzeba wszystko i wrzucić na forum . ja mam jednocześnie otwarte dwie strony : z forum i z zapodaj . to wszystko jest generalnie bardzo proste , nie bój się i próbuj
nie jesteś jedyna co na początku ma z tym problem a potem to dziecinada ,sama zobaczysz
najpierw otwierasz w przeglądarce zapodaj
potem po lewej masz zielone paski , 4 to -NA FORUM - zaznacz go
wyskoczą ci takie kratki wybierz plik , to trzeba wcisnąć pierwszy . przerzuci cię na zawartość komputera . ja mam fotki do dodania , na pulpicie . zaznaczam odpowiednią i ona wskakuje na zapodaj , można wrzucić po kolei 5 sztuk ( powtarzając czynność - wybierz plik ) . potem zaznacz rozmiar miniaturki 500 na 500 .
potem kliknij niżej ZAPODAJ
WYSKOCZY CI NA GÓRZE DWA ZIELONE PASKI pokaż (albo wstaw , nie pamiętam ) pojedynczo albo razem . i niżej w 3 oddzielnych okienkach wyskoczą linki . musisz wybrać 3 okienko ( BBC ) skopiować trzeba wszystko i wrzucić na forum . ja mam jednocześnie otwarte dwie strony : z forum i z zapodaj . to wszystko jest generalnie bardzo proste , nie bój się i próbuj
nie jesteś jedyna co na początku ma z tym problem a potem to dziecinada ,sama zobaczysz
Dziękuję za odpowiedzi!!! Poprostu jestem nowa i niewiem jeszcze o takich rzeczach
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
ok. kto pyta nie błądzi . a zawsze ktoś coś napisze
Czy zdjecia tylko mozna dodawac z komputera czy z telefonu bezposrednio tez ??? Zawsze ganiam z telefonem aparat czasami tylko uzywam czy to znaczy ze zdjecia z telefonu musze przerzucic na kompa i dopiero dodawac??
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Musiałabyś mieć możliwość łączenia się telefonem z internetem. Wchodzisz wtedy z telefonu na stronę przechowującą zdjęcia, ładujesz je na tę stronę, a potem już można je wklejać do postu na forum.