Mitologiczne świnie Agi i Borysa
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Mitologiczne świnie Agi i Borysa
oj, tak! 
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Morrigan postanowiła wyrazić niezadowolenie z usług jadłopodawcy!
Oglądam finał Copa America, w sumie ponad 2,5 godziny. Wracam do pokoju, patrzy się z wyrzutem "Człowieku... nie zapomniałeś o czymś?" No to dołożyłem siana. Patrzy się dalej. Fakt! Nie było kolacji. Poszedłem i na dwie sztuki skroiłem pół ogórka. Izydzie rzuciłem pod nos, a Morri dostała na środek klatki. Spojrzała się ponownie "Człowieku, co Ty odstawiasz? Pod domek ma być!" nie reagowałem, to zaczęła szczękać zębami, po czym z wyrzutem złapała kawałek i poczłapała pod domek.
Mają we dwie teraz 140-tkę na własność, jako że reszta pojechała na wywczas. Chyba nie ogarniają tej przestrzeni.
Oglądam finał Copa America, w sumie ponad 2,5 godziny. Wracam do pokoju, patrzy się z wyrzutem "Człowieku... nie zapomniałeś o czymś?" No to dołożyłem siana. Patrzy się dalej. Fakt! Nie było kolacji. Poszedłem i na dwie sztuki skroiłem pół ogórka. Izydzie rzuciłem pod nos, a Morri dostała na środek klatki. Spojrzała się ponownie "Człowieku, co Ty odstawiasz? Pod domek ma być!" nie reagowałem, to zaczęła szczękać zębami, po czym z wyrzutem złapała kawałek i poczłapała pod domek.
Mają we dwie teraz 140-tkę na własność, jako że reszta pojechała na wywczas. Chyba nie ogarniają tej przestrzeni.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A może jest niezadowolona, bo skoro ma większą przestrzeń to analogicznie powinno być więcej śniadań, obiadów i kolacjiJack Daniel's pisze: Mają we dwie teraz 140-tkę na własność, jako że reszta pojechała na wywczas. Chyba nie ogarniają tej przestrzeni.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Morrigan jest bardzo mądrą świnką. Wczoraj rozmawiałem z Metalove na Skypie i zbliżyłem laptopa do klatki, żeby zobaczyła jak dziewczęta sobie teraz mieszkają. Zaczęła do nich mówić, a Morri od razu podniosła pyszczek i jej szukała. 
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Izyda już nie kicha, z nosa nie leci.
Morrigan nosowo dziwnie oddycha, jakby miała zatoki zapchane
We wtorek wyjeżdżam
Morrigan nosowo dziwnie oddycha, jakby miała zatoki zapchane
We wtorek wyjeżdżam
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Morrigan może mieć starczą deformację kości, albo inne zwyrodnienie śluzówki w twarzy i nosie. Tola tak miała. Co się naszukałyśmy przyczyny, a nic nie było.
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Wspomnę Kasi.
Generalnie oddycha trochę jak Edda, przy okazji wydając dość niskie chrumknięcia. Paweł osłuchowo "na ucho" stwierdził, że katar/zawalone zatoki. I ma jakby lekko nieregularny oddech. Ale nos raczej suchy.
Generalnie oddycha trochę jak Edda, przy okazji wydając dość niskie chrumknięcia. Paweł osłuchowo "na ucho" stwierdził, że katar/zawalone zatoki. I ma jakby lekko nieregularny oddech. Ale nos raczej suchy.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No Tola chrapała przez sen i fuczała na jawie. Tak około roku. Marciński jej robił usg, czy "coś" nie wyrosło, ale nie.