Hahaha, szkoda że trzeba być pełnoletnim żeby podpisać umowę... Tak to bym wzięła trzecią i nic nie powiedziała, ciekawe kiedy by się zorientowali Jeszcze tylko 4 lata
Dropsio, minie jak z bicza trzasł...Ja też wczoraj kończyłam 18 lat, a dziś mam już... Dużo więcej...
A do tego czasu może urobisz rodziców na 3, a jak skończysz 18 to zaadoptujesz 4......
albo 5 moi rodziciele jeszcze nie wyłapali z natłoku informacji telefonicznej od Stasia, że Gucio przybył Na razie dziwują nad terapią Poli Pytanie miałam: "Ile zapłaciłaś za operację?" A ja "sto osiemdziesiąt" i usłyszała my mother osiemdziesiąt I Mi prawi" Chyba osiemset!!" - a ja "Oszalałaś???!!???"
O matko Ale z 5 jest wesoło my to wiemy nie Kati Tak swoją drogą to ja zauważyłam, że przyrost w Twoim stadzie jest wprost proporcjonalny do mojego. To co kiedy następny proś
Lili, bierz Jamesa! Ja nie mogę przecierpieć, że tyle cudaków mi koło nosa przejdzie przez te 4 lata... Ja chcę więcej kratek, więcej złączek i zgody na więcej świń, tu i teraz I dobrego weta pod nosem