Asita jak zamawiam 30 kg to tam są dwie kostki takie wielkie i jedną wyciągam do kartonu dużego, dogrzebuje się do sznurków i rozcinam, bo inaczej nie mogę wyciągnąć ani źdźbła tak to ciasno siedzi i tą z kartonu sobie zużywam powoli a druga czeka w worku na swoja kolej. Osty moim świnią nie przeszkadzają, wręcz odwrotnie oni je lubią, chyba nie są trujące?
A jeszcze powiem wam, że jestem w szoku jeśli chodzi o Pana Roberta! Normalnie złoty człowiek. Napisałam, że poproszę 5kg, bo mam już uszczuplony budżet na ten miesiąc a sianko się skończyło a po 10.07 30 kg a on, że pieniądze to nie problem i że wyśle od razu 30 kg jeśli chcę
Fionka szampon dobieram do moich włosów (czasem pokrzywa, czasem łopian) i jest lepiej niż było ale wciąż nie to co bym chciała, najważniejsze, że nie wypadają pasmami, bo wcześniej siedziałam w wannie i ryczałam.. Teraz się trzymają i do tego widać nowe włoski, że się pojawiają, więc się zagęszczają powoli, błyszczą się też ładnie tylko te końcówki.. i ścinanie nic nie daje ile nie zetnę to po kilku dniach znów końce rozczapirzone