Ja to już nie wiem co mam robić z moimi kudłami, farbuję od jakiegoś czasu tylko henną żeby nie niszczyć farbą, szampony ziołowe na wzmocnienie i odżywki na pobudzenie cebulek (bo wypadały mi po ciąży garściami), kiedyś miałam piękne, grube i nikt takich nie miał a teraz siano.. No po tych wszystkich odżywkach lepiej ale to wciąż nie to samo co kiedyś
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre
Dropsio moimi włosami się też zachwycali jak byłam w Twoim wieku ale siana nie jadłam i się zepsuły. Lepiej zacznij jeść siano już teraz to może w naszym wieku dalej będziesz zachwycać 
Ja to już nie wiem co mam robić z moimi kudłami, farbuję od jakiegoś czasu tylko henną żeby nie niszczyć farbą, szampony ziołowe na wzmocnienie i odżywki na pobudzenie cebulek (bo wypadały mi po ciąży garściami), kiedyś miałam piękne, grube i nikt takich nie miał a teraz siano.. No po tych wszystkich odżywkach lepiej ale to wciąż nie to samo co kiedyś
No właśnie na siano najlepsze jest siano! Właśnie czekam na nowe 30kg to od razu jak przyjdzie łeb w wór i szamam!
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Zamówiłaś od p. Roberta?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Tak ale zamówiłam w weekend i jeszcze nie przyszło
poprzednio było ekspresowo 
-
Pani Strzyga
Ja zawsze miałam brzydkie, sianowate włosy. Po czterech latach ciąż i karmienia piersią jest gorzej niż kiedykolwiek. Trochę pomagają odżywki i zaprzestanie jakiegokolwiek farbowania (to już 5 lat, jak mam swój kolor), ale niestety - każda odżywka w końcu przestaje na moje włosy działać, dermatolog rozkłada ręce na mój łupież. A ja cierpię i mimo wszystko zapuszczam włosy bo chce mieć warkocze jak Lagherta 
- Asita
- Kontakt:
No chyba jest tam właśnie napisane, że jak w dzień roboczy, to tego samego dnia wysyłają. Może było dużo zamówień w weekend?
Ja też teraz zamówię od p. Roberta, ale wezmę 10kg. Gadałam z mamą, bo jej się nie bardzo to siano podobało - miało dość sporo ostów i musiałyśmy przebierać. Ale poza tym świnie jadły chętnie. A tak myślę, że muszę zmienić to, które teraz jedzą, żeby jakaś zmiana była. Bo ograniczam im trawę a widzę, że Żur jakoś mało siana szamie...może przy robertowym się zapali
Lilith, jak je przechowujesz? Wyjmujesz z tego wora w całości czy po troszeczku?
Ja też teraz zamówię od p. Roberta, ale wezmę 10kg. Gadałam z mamą, bo jej się nie bardzo to siano podobało - miało dość sporo ostów i musiałyśmy przebierać. Ale poza tym świnie jadły chętnie. A tak myślę, że muszę zmienić to, które teraz jedzą, żeby jakaś zmiana była. Bo ograniczam im trawę a widzę, że Żur jakoś mało siana szamie...może przy robertowym się zapali
Lilith, jak je przechowujesz? Wyjmujesz z tego wora w całości czy po troszeczku?
-
Dropsio
Co ja bym dała, żeby moje kudły były choć troszkę bardziej sianowate! 
-
Pani Strzyga
Dropsio, ja mam proste włosy i przez tą sianowatość (i łamliwość) wyglądam, jakbym miała kolce na głowie, bo mi to połamane siano sterczy. Wstyd na ulicę wyjść 
-
Fionka2014
Szampony ziołowe potrafią pięknie wysuszać strukturę włosa więc może dlatego robi Ci się siano.Lilith88 pisze: Ja to już nie wiem co mam robić z moimi kudłami, farbuję od jakiegoś czasu tylko henną żeby nie niszczyć farbą, szampony ziołowe na wzmocnienie i odżywki na pobudzenie cebulek (bo wypadały mi po ciąży garściami), kiedyś miałam piękne, grube i nikt takich nie miał a teraz siano.. No po tych wszystkich odżywkach lepiej ale to wciąż nie to samo co kiedyśNo właśnie na siano najlepsze jest siano! Właśnie czekam na nowe 30kg to od razu jak przyjdzie łeb w wór i szamam!
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ja wyjmuje po troszeczku do małej reklamówki. Reszta siana czeka w worze. Tylko ja moim kupiłam 5kg
o taak.. ja kiedyś miałam piękne i kręcone!
teraz proste ni to lekko pofalowane.. garściami lecą..
starość nie radość
o taak.. ja kiedyś miałam piękne i kręcone!
teraz proste ni to lekko pofalowane.. garściami lecą..
starość nie radość
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Asita
- Kontakt:
Strzyga, co Ty gadasz? Nie wychodzisz w ogóle wtedy? A Małż Cię zatrudnił, żebyś też ludziom się nie pokazywała? Nie wierzę, że jest aż tak źle...